Ügyfélszolgálat: H-P: 10-17

+36-30/428 1195 | +36-1/612 6264 | info@olcargo.hu

Levenhuk LabZZ MC2 egyszemes távcső
Levenhuk LabZZ MC2 egyszemes távcső
8 540 Ft

Levenhuk LabZZ MC2 egyszemes távcső

Optikai anyagok

BK-7

Optikai bevonat

zöld

Nagyítás foka, x

10

Objektívlencse átmérője (rekesznyílás), mm

25

Látómező, °

7

Kilépő pupilla átmérője, mm

2,5

Szemtávolság, mm

10

Közelfókusz, m

3,5

Váz anyaga

műanyag

Kiegészítő

gumi szemkagyló, gumival erősített ház

Rendeltetés

Általános használatra tervezett termék.
A terméket 3 évnél idősebb gyermekek már használhatják.

Tartózsák/táska a csomag tartozéka

igen
Rendelhető
8 540 Ft
Részletek

A Levenhuk LabZZ MC2 egyszemes távcső egy kompakt és könnyű optikai eszköz, amely kifejezetten ifjú felfedezők számára készült. A BK-7 üvegből készült lencsének köszönhetően az egyszemes távcső teljesítménye vetekszik a felnőtt optikai eszközökével. Az egyszemes távcső nagyszerűen alkalmas a természet, a városi táj és minden más távoli objektum megfigyelésére. A nagyméretű objektívlencse kiváló minőségű, tiszta képet nyújt még borús időben is.

A Levenhuk LabZZ MC2 egyszemes távcső széles látómezővel, és 10x-es nagyítóerővel bír. Még a gyorsan mozgó objektum követésére is képes. A ház műanyagból készült, gumi burkolata pedig védi az optikai elemeket a nedvességtől és portól. A készlet tartalmaz továbbá egy hordtáskát és egy kényelmes pántot is.

A legjobb zsebméretű egyszemes távcső a Levenhuk LabZZ MC2, amelyet kifejezetten a fiatal és kíváncsi felfedezőknek készítettünk. Az eszköz világos színű külsővel és minőségi optikai elemekkel rendelkezik. Az egyszemes távcső optikai tulajdonságai ugyanolyan jók, mint a felnőtteknek készült modelleké.

Minden gyerek izgatott lesz egy komoly optikai eszköz láttán, amellyel felfedezheti a minket körülvevő világot. A távcső a gyermek társa lesz a felfedezések során, a segítségével pedig távoli objektumokat is részletesen megfigyelhet. A Levenhuk LabZZ MC2 egyszemes távcsövet a könnyű kialakítása különbözteti meg akis méretű és nagy teljesítményű egyszemes távcsövektől – a kitűnő, üvegből készült optikai elemeket egy könnyű, de tartós burkolat fedi. A színes burkolat tökéletesen illeszkedik a kézbe, hosszú megfigyelésekhez is alkalmas. A nagy objektívlencse-átmérőnek köszönhetően a távcső sok fényt képes összegyűjteni, széles látómezőt és ezáltal nagy területek megfigyelését teszi lehetővé. A puha gumiból készült szemkagyló kényelmes megfigyelést biztosít. A gyermekek számára készült. legjobb, kis méretű egyszemes távcsövek kényelmesen elférnek egy hátizsákban vagy akár zsebben is.

A LabZZ egyszemes távcsőhöz jár egy készlet, ami tartalmaz mindent, ami a távcső karbantartásához, az optikai elemek gondozásához szükséges, illetve van még benne egy stílusos tok is a szállításhoz. A fiatal felfedező gyorsan kitalálja, hogyan kell használni az egyszemes távcsövet segítség nélkül (vagy csak kis segítséggel). Kérjük, ne feledje, hogy az egyszemes távcső három év feletti gyermekek által használható. A használati útmutatóban hasznos tanácsokat találhat a távcső karbantartásával kapcsolatban. 

A készlet a következőket tartalmazza:

  • Levenhuk LabZZ MC2
  • Pánt
  • Tok
  • Törlőkendő
  • Használati útmutató és élettartam garancia
Adatok
Szállítási idő
4 munkanap
Szállítási költség
1200 FT
Gyártó
Levenhuk
Fogyasztói jótállás
élettartamra szóló
Cikkszám
708130
Tömeg
150 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!