Ügyfélszolgálat: H-P: 10-17

+36-30/428 1195 | +36-1/612 6264 | info@olcargo.hu

Herbal Crystal Action levendulás pelyhesítő 1 l
Herbal Crystal Action levendulás pelyhesítő 1 l
3 500 Ft

Herbal Crystal Action levendulás pelyhesítő 1 l

KLÓRMENTES, GYÓGYNÖVÉNY KIVONATTAL

Levendula kivonattal, a levendula illatával kristálytiszta medencevízért

  • opálosodást, zavarosodást megelőző- és megszüntető szer medencevíz számára
  • használata kristálytiszta vizet eredményez
  • feljavítja a szűrő teljesítményét
  • homok- és papírszűrőhöz egyaránt alkalmazható
  • a tiszta vizet a szer heti adagolásával biztosíthatja

Rendelhető
3 500 Ft
Részletek

Előfordulhat, hogy a medence vizében lebegő apró részecskék mennyisége megnövekedik, ilyenkor nem kristálytiszta a víz, opálosnak, zavarosnak látjuk. Ezek a kisméretű szennyeződések a szűrőberendezésen nem tudnak fennakadni, ezért olyan vegyszer alkalmazása szükséges, amely azokat nagyobb, szűrhető pelyhekben összegyűjti. A kialakult pelyhek egy része leülepedik a medence aljára, ezek porszívózással eltávolíthatók a vízből. másik része a szűrőn fennakad.

Alkalmazása:
A víz pH-értékét állítsa be 7,2–7,6 tartományra. Adagolja hígítás nélkül közvetlenül a medencevízbe, üzemelő szivattyú mellett. Az adagolás után a szivattyút ill. szűrőt legalább 8 órán át működtesse , utána állítsa le legalább 12 órára.. Adagolási mennyiség megelőzés céljából 10 m3 medencevízhez 40 ml hetente, opálosodás esetén 40 ml egyszeri adagolás. Maximális adagolási mennyiség 40 ml/10 m3. Amennyiben a víz 36 óra múlva is opálos marad, ismételje meg az adagolást. Alacsony klórtartalom esetén végezzen sokkoló klórozást.

Fontos tudnivalók:
Besorolás szerint a keverék nem veszélyes, de bánjunk vele a veszélyes keverékeknek megfelelő gondossággal. Gyermekektől elzárva tartandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Használat előtt felrázandó! Ne tárolja 5oC alatti hőmérsékleten, ne tegye ki erős fény és hő hatásának, tárolás eredeti csomagolásban. A terméket használat után zárja gondosan vissza. Kerülje a keletkező hulladékvíz környezetbe történő kibocsátását. Kationos polimereket tartalmaz. A termék színének változása nem befolyásolja annak minőségét. A termék közösségi fürdővízben is alkalmazható, ha a vízben egyik paraméter koncentrációja sem haladja meg a 37/1996 (X.18.) NM rendeletben előírt határértékeket.

Tartalom: : polidimetil-diallil-ammónium klorid <15% CAS: 26062-79-3, alkil-dimetilbenzil-ammóniumklorid <0,5% CAS: 68424-85-1, Levendula kivonat (Coumarin, Linalool) <0,2%, víz <94,3%, ételszínezék.

Adatok
Szállítási idő
3 munkanap
Szállítási költség
1200 FT
Gyártó
Pontaqua
Cikkszám
329867
Tömeg
1 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!