Mindenkinek, aki többre vágyik: a Jamestown Dean kombi grill
A Jamestown Dean kombi grill teljesen különálló hamutálcákkal rendelkezik: egy a gázgrill, egy a faszenes grill, egy a füstölő és egy a gáz főzőlap számára. Egyetlen grillezési mód sem marad ki. A grillrácsok kiváló minőségű öntöttvasból készültek a hő optimális tárolása érdekében. A faszenes- és a gáz grillkamra is fedélhőmérővel rendelkezik, így a hőmérsékletet anélkül figyelheted, hogy fel kellene nyitnod a fedőt. A grillkamrák alatt egy nagyméretű tárolóhely található, ahol egyrészt a gázpalack, másrészt az edények, ételek vagy grilleszközök tárolhatók. A kombi grill a négy keréknek köszönhetően mozgatható.
A különböző tűzgyújtási módszerek ünnepi lakomává varázsolják a barbeque-t
Kedveled a faszén nyújtotta ízletes aromát? Akkor a 43 cm x 44,5 cm-es faszenes grillfelület biztosan meg fogja győzni. A faszénszint állítható magasságú. A 6 fokozatú emelőberendezéssel és a szellőzőnyílással optimálisan szabályozhatja a grill hőmérsékletét. Attól függően, hogy milyen távol van a parázs a grillrácstól, változik a grillezett étel hőmérséklete.
Inkább egy gyors grillezésre vágysz, és szereted, ha kényelmes, egyszerű és mégis finom? Akkor használd a praktikus gázgrill felületet, amely három külön rozsdamentes acél égőfejjel bír. Az égők egymástól függetlenül gyújthatók meg és a kívánt intenzitásra állíthatók be. A levehető zsírfogó tálca könnyű tisztítást garantál. A palack számára egy palacktartó áll rendelkezésre a grillen. A gázgrill bőséges helyet kínál steakeknek, kolbászoknak vagy burgereknek.
A kombi készülék füstölőjével a grillezett étel kíméletesen elkészíthető. Így állaga lédús marad, és ízletes, füstös ízt kap. A füstölő teljes mérete 29,5 cm x 29,5 cm, és forró vagy hideg füstölés is végezhető vele. A hús, a hal, a zöldség, a kolbász vagy a sajt különleges aromát és finom ízt kap. A kiegészítő 3500 W teljesítményű gáz főzőzóna segít a köretek vagy szószok egyszerű elkészítésében.
Három füstölési mód
A füstölőben készített ételek szaftosak maradnak, és megőrzik ízüket. A füstölő hideg vagy meleg füstölésre alkalmas. 60-120 °C-os hőmérsékleten a forró füstölés körülbelül 3 órát vesz igénybe, ami pisztráng vagy zöldség számára ideális. 30-50 °C-os hőmérsékleten például szaftos húst vagy feta sajtot készíthet. A hideg füstölés több napon keresztül 15-25 °C hőmérsékleten történik, ami halak, különösen lazac, húsok, például sonka vagy sajtok füstölésére alkalmas.
Termékjellemzők |
Korpusz anyaga: |
Acél |
Érz. alkalmazási hely: |
erkélyre és kertbe |
Mobilitás: |
Görgőkkel |
max. vendégszám (steak-ek száma): |
8 |
Munkamagasság: |
117,5 cm |
Warmhalterost: |
Melegentartó ráccsal |
Oldalsó polc: |
Oldalsó polc nélkül |
Méretek és tömeg (nettó) |
Tömeg: |
50,0 kg |
Magasság: |
37,5 cm |
Szélesség: |
52,5 cm |
Mélység: |
117,0 cm |