Ügyfélszolgálat: H-P: 10-17

+36-30/428 1195 | +36-1/612 6264 | info@olcargo.hu

Acquaer EKJ-803P Jet szivattyú
Acquaer EKJ-803P Jet szivattyú
28 990 Ft

Acquaer EKJ-803P Jet szivattyú

MŰSZAKI ADATOK:

Típus EKJ-803P
Feszültség/Frekvencia 220-240 V/50 Hz
Teljesítmény 800 W
Max. emelési magasság (Hmax) 40 m
Max. térfogatáram (Qmax) 3.6 m³/h
Max. felszívási mélység 7 m
Nyomó x szívó csatlakozó átmérő 1"×1"
Kábel típus és hossz H07RN-F 1.5 m
IP védettségi osztály IPX4
Max. szállítható folyadék hőmérséklet 35°C
Tömeg 7.8 kg
Rendelhető
28 990 Ft
Részletek

ALKALMAZÁSA:

  • Az EKJ-803P 800W-os motorral szerelt önfelszívó kerti jet szivattyú, mely megbízható megoldást kínál tiszta víz szállítására fúrott vagy gyűrűs kutakból, esővíz gyűjtő hordókból vagy tavakból. Különlegessége, hogy a háza műszaki műanyagból készült, kompakt felépítésű, ami egyedi design-t és fröccsenés védelmet biztosít a szivattyúnak. Fő felhasználási területük a zöld felületek és kertek szórófejes vagy árasztásos öntözése, kerti tavak vagy medencék leeresztésé, de alkalmas akár egy háztartás vízellátásnak biztosítása is.
  • A szivattyú robosztus felépítésű és egyszerűen szállítható a rajta lévő hordozófogónak és könnyű súlyának köszönhetően. A motor túlterhelés elleni védettséggel, valamint 1,5m tápkábellel van ellátva. Egyszerűen üzembe helyezhető, a BE/KI kapcsolást fröccsenő víztől védett kapcsoló segíti.
  • A berendezés stabil tömítettségét kerámiabetétes axiális csúszógyűrűs tömítés biztosítja. A csúszógyűrűs tömítés működéséhez szükséges az állandó vízellátás, ezért a rendszer szárazon futását el kell kerülni. A szárazon futás elleni védelemre az elektromágneses kapcsolónk PS01-A vagy PS01-B használatát javasoljuk.
  • A szivattyú szívó és nyomoldalán G1” (30,3mm) belső menetes csatlakozás található. A minél nagyobb vízszállítás elérése érdekében javasoljuk szívó oldalon az 1” (25mm) átmérőjű visszacsapó szeleppel ellátott szívó cső (kiegészítőink kínálatában megtalálható), nyomó oldalon ¾” (19mm) belső átmérőjű locsoló cső használatát.
  • A jet szivattyú egyik fő előnye az önfelszívó képesség, így elég beüzemeléskor feltölteni a rendszert és ha a szívóoldal megfelelően zárt, akkor csak ritkán lesz szükség utántöltésre a folyamatos vízoszlop megtartásához.
  • A jet rendszerű szivattyú másik előnye, hogy a vizet relatív mélyről akár 7m –ről (kútból, tóból) is fel tudja szívni és azt relatív nagy nyomáson a motor teljesítményétől függően 3,5..4,8bar továbbítja. (Ez a nyomás 35…48m közötti szállítási magasságnak felel meg, és a körülményektől függően alkalmas lehet kb. három öntözőfej üzemeltetéséhez.) A típusonkénti részletes műszaki adatokat a paraméter táblázat tartalmazza.

JELLEMZŐK:

  • Az önfelszívós jet szivattyú fő felhasználási területe: tiszta víz szállítása fúrott kutakból, árasztásos vagy  szórófejes öntözés, házi vízművekkel való működtetés 
  • Kompakt, könnyű és egyszerűen használható
  • Műszaki műanyagból készült szivattyú ház
  • A motor hővédelemmel és 1.5 m tápkábellel ellátott
Adatok
Szállítási idő
4 munkanap
Szállítási költség
1200 FT
Gyártó
Acquaer
Fogyasztói jótállás
1 év
Cikkszám
075-3922268
Tömeg
8 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!