Ügyfélszolgálat: H-P: 10-17

+36-30/428 1195 | +36-1/612 6264 | info@olcargo.hu

 LUX-TOOLS A-EAS-20/156 1 PowerSystem akkus egykezes ágfűrész akku nélkül
LUX-TOOLS A-EAS-20/156 1 PowerSystem akkus egykezes ágfűrész akku nélkül
31 990 Ft

LUX-TOOLS A-EAS-20/156 1 PowerSystem akkus egykezes ágfűrész akku nélkül

  • Könnyű és kompakt akkumulátoros ágfűrész
  • Egy kézzel is működtethető ágak és kisebb vágási munkákhoz
  • Ergonomikus, könnyen fogható 2 komponensű fogantyú nagy védőpajzzsal
  • A LUX 1PowerSystem családhoz tartozik, több mint 25 egységgel és egy akkumulátor rendszerrel
Rendelhető
31 990 Ft
Részletek

A praktikus akkumulátoros működés maximális rugalmasságot biztosít a dugaszoló aljzattól függetlenül és hosszú kábelvezetés nélkül. A praktikus és kompakt, akkumulátoros, egykezes ágfűrész ideális kisebb vágási munkákhoz a kertben vagy az erdőben, valamint a szőlőültetvényeken és kisebb kertekben, de hobbimunkákhoz, például kerítés- vagy tetőfedési munkákhoz és hasonlókhoz is. Az akkumulátoros fűrész használható fák gallyazására is, legfeljebb 11 cm ágvastagságig (a fafajtától függően), valamint kisebb vágási munkákhoz, például élfák, tető- vagy kerítéslécek fűrészeléséhez.

Kézreálló, egykezes, akkumulátoros ágfűrész nagy vágási teljesítménnyel
Az akkumulátorral együtt mindössze kb. 1,5 kg-os könnyű súlyának köszönhetően az akkumulátoros fűrész nagyon kényelmesen használható. A kényelmes egykezes működtetés nagyobb mozgásszabadságot biztosít, és gyorsabban dolgozhat. A vágott anyagot szabad kézzel lehet tartani vagy vezetni. Kérjük, hogy minden vágási munka során viseljen megfelelő védőfelszerelést, például kesztyűt és védőszemüveget!
Kompakt kialakítása ellenére az akkumulátoros, egykezes ágfűrész nagy, 4,7 m/s-os láncsebességet ér el. A 15,6 cm hosszúságú vezetősín elegendő a vastagabb, legfeljebb 11 cm átmérőjű ágak vágásához is.

Nagy fokú biztonság és felhasználói kényelem
A vezeték nélküli egykezes ágfűrészt az 1 PowerSystem (külön megvásárolható) 20 V-os (18 V névleges) akkumulátorról táplálja, így rendkívül rugalmas és független a konnektoroktól vagy benzinkeverékektől. Az ergonomikusan kialakított 2 komponensű fogantyú előtti nagy védőpajzs optimális védelmet nyújt a kéznek. A lánc fölé szerelt védő a lánchoz való közvetlen hozzáférés ellen is védelmet nyújt. Az övcsipesz segítségével a kis akkumulátoros egykezes ágfűrészt biztonságosan felakaszthatja a mesterember övére, amikor a fán vagy a tetőn dolgozik, és mindig gyorsan kéznél lesz.

Szerszám nélküli lánccsere és láncápolás
A lánc szerszám nélkül cserélhető. Egyszerűen csavarja ki az oldalán lévő csavart, és cserélje ki a láncot. A láncfeszesség beállítása a vezetősín mellett található csavarhúzóval történik (a csomag tartalmazza). Annak érdekében, hogy mindig jó vágási eredményt érjen el, a vágási munka során rendszeresen olajozza újra a láncot. Erre a célra egy biológiailag lebomló láncolaj alkalmas. Egyszerűen csak tegyen olajat a láncra, várjon egy kicsit, amíg az olaj átfolyik a láncon, majd indítsa újra. Így a lánc és a sín kenve marad. A vágási munka után tisztítsa meg az egykezes ágfűrészt, és a lánc védelme érdekében tegye fel a láncvédőt.

Egy akkumulátor - két világ: Az 1 PowerSystem
Az akkumulátoros egykezes ágfűrész a több mint 25 különböző kerti és barkácsszerszámot tartalmazó nagy Akku 1 PowerSystem család része. 20 V-os akkumulátor (névleges 18 V) minden szerszámhoz, opcionálisan 2,0 Ah-s vagy nagy teljesítményű 4,0 Ah-s akkumulátorral.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Vágósebesség: 4,7 m/s
Vezetősín hossza: 15,6 cm
Gyorstöltő: Nem
Maximális akkumulátorfeszültség: 20,0 V
Névleges akkumulátorfeszültség: 18,0 V
Adatok
Szállítási idő
3 munkanap
Szállítási költség
1200 FT
Gyártó
LUX TOOLS
Garancia
1 év
Cikkszám
073-4734042
Tömeg
2 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!