Ügyfélszolgálat: H-P: 10-17

+36-30/428 1195 | +36-1/612 6264 | info@olcargo.hu

Whirlpool PACF29CO W légkondicionáló, mobil klíma

Whirlpool szabadonálló légkondiciomnáló tulajdonságok: a energiahatékonysági osztály Fehér szín. Intelligens kerekek, hogy könnyen mozgathassa a légkondicionálót bárhova, ahol csak szüksége van rá. Hűtés be/kikapcsolása. 6.ÉRZÉK , a hőmérséklet szenzor automatikusan értékeli a helyiség hőmérsékletét, és a működési funkciók ideális kombinációját teszi lehetővé, hogy Ön a legjobb kényelmet élvezhesse.

MÉRETEK

A beltéri egység magassága (cm)
71.8
A beltéri egység szélessége (cm)
44.2
A beltéri egység mélysége (cm)
32.6
Magasság (cm)
71.8
Szélesség (cm)
44.2
Mélység (cm)
32.6
Nincs raktáron
139 990 Ft
Nincs raktáron
Részletek
9000 BTU hűtési kapacitás - 20-30 m2-es helyiségek hűtéséhez ajánlott.
Az „A” hűtési energiaosztályba tartozó Whirlpool készülék lehetővé teszi az Ön számára, hogy egyaránt élvezze az ideális teljesítményt és a jó energiafogyasztást.
ÚJ R290 KÖRNYEZETBARÁT HŰTŐKÖZEG Az új klímaberendezést alacsony CO2-kibocsátású R290 hűtőközeggel látták el, hogy minimalizálja a környezetre és a globális felmelegedésre gyakorolt hatást. Csökkentse a környezetre gyakorolt hatását!
A 60dbA zajszinttel ez a légkondicionáló garantálja a nyugodt és csendes környezetet, hogy Ön a lehető legjobban élvezhesse a pihentető pillanatokat.
Légkondicionálója megakadályozza a káros mikroorganizmusok elszaporodását, köszönhetően az AutoClean funkciónak, amely felszárítja a nedvességet a termékben, szárazon és tisztán tartja azt.
A Jet Cooling funkciónak köszönhetően ez a termék a tökéletes szövetséges az ideális hőmérséklet visszaállításához a szobában. Ha gyorsan szeretne hideget teremteni, használja a Jet funkciót, melynek segítségével a hőmérsékletet 5 °C-kal tudja csökkenteni mindössze 10 perc alatt. * Jet Cooling: A Jet funkcióval ellátott PACF212CO W hordozható modellre vonatkozik. Tesztfeltétel beállítások: 30°C beltéri hőmérséklet, 13,9m2 szobaméret.
Az alvó üzemmódnak köszönhetően a led panel éjszaka kikapcsol, hogy elkerülje a zavarást, és élvezze a pihentető alvást.
Mostantól könnyen és gyorsan szabályozhatja a páratartalom szintjét, kényelmesebben érezheti magát, ha nagyon meleg vagy hideg van, a párátlanító funkciónak köszönhetően, amely 1 óra alatt több mint 2 liter vizet távolít el a helyiségből*. *A PACF212CO W hordozható modellre vonatkoztatva, szárító funkcióval. Tesztfeltételek beállításai: 30°C beltéri hőmérséklet 80%-os páratartalommal, 13,3m2-es helyiségméret.
A hőmérséklet-érzékelőnek köszönhetően az egyedülálló 6. Érzék technológia automatikusan képes kiválasztani az Ön számára leginkább megfelelő működési módot.
Köszönhetően a távirányítóban található hőmérséklet-érzékelőnek, Ön körül ideális hőmérséklet kerül beállításra, hogy Ön még kellemesebben érezze magát.
COMPACT SLIM DIZÁJN Modern kialakítás, a kerekeknek köszönhetően nagyon egyszerű az egyik szobából a másikba áthelyezni.
TÁVIRÁNYÍTÓ Egyszerűen használható távirányító az összes funkció aktiválásához. Hozza ki a legjobbat légkondicionálójából!
Szerkezeti jellemzők
  • A termék fő színeFehér
  • TerméktípusOn/Off
  • Rendszer típusCOOLING_ONLY
  • Hepa szűrőWashable
  • HűtőgázR290
  • Netto tömeg (kg)33.3
  • A felhasználói felület típusa7 szegmens
  • Párátlanító funkcióIgen
  • BTU9000

Adatok
Szállítási idő
1 munkanap
Szállítási költség
4750 FT
Gyártó
Whirlpool
Fogyasztói jótállás
2 év
Cikkszám
02-629525
Tömeg
35 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!