Ügyfélszolgálat: H-P: 10-17

+36-30/428 1195 | +36-1/612 6264 | info@olcargo.hu

Vileda Total Reflect M vasalóállvány
Vileda Total Reflect M vasalóállvány
34 990 Ft

Vileda Total Reflect M vasalóállvány

Vileda Total Reflect M vasalóállvány
Vileda Total Reflect M vasalóállvány

Ezzel az innovatív vasalóállvánnyal időt spórolhat, hiszen egyszerre 2 oldalról éri a gőz a textíliát. A Total Reflect ugyanis hő- és gőzvisszaverő huzattal rendelkezik, mely használható bármilyen vasalóval, vagy gőzállomással is.

A Vileda Total Reflect vasalóállvánnyal értékes időt takaríthat meg a vasalás során. Az innovatív vasalóállvány egy újszerű vasalóállvány-huzattal rendelkezik, mely gondoskodik róla, hogy a vasalt ruha gyorsabban sima legyen. Hogyan működik? A prémium huzat egy hővisszaverő fémbevonattal rendelkezik - ezáltal nem veszik el hő. A fémréteg visszaveri a vasaló hőjét. Ezáltal ruhadarabjai gyakorlatilag mindkét oldalról vasalva lesznek - és gyorsabban végez, mint egy hagyományos vasalódeszkával.

Rendelhető
34 990 Ft
Részletek

A termék jellemzői


1. Hővisszaverő fémbevonat

A Vileda Total Reflect M vasalóállvány-huzata egy fémbevonattal rendelkezik, mely a hőt 100%-ig visszaveri. Ezáltal a teljes hő a vasalt ruhára kerül, és a vasalási idő jelentősen lerövidül.

2. Egyszerűen illeszkedő forma

A huzat illeszkedik minden, 120-130 centiméteres hosszúsággal és 38-45 centiméteres szélességgel rendelkező vasalóállványra. Ezáltal univerzális méretű.

3. 2 az 1-ben rétegezési elv

Ez az extra puha vasalóállvány-huzat két rétegből áll. Egy habszivacs és egy különálló fémfólia alkotják a hővisszaverő vasalóállvány-huzatot. A legfelső réteg pedig pamutból készült.

 

FŐBB ELŐNYEI

Jobb eredmények az innováció által

A Vileda Total Reflect vasalóállványa a maximális vasalási komfortot nyújtja. A 2 az 1-ben rétegezési elvvel rendelkező vasalóállvány-huzat megakadályozza a víz vagy a gőz lecsapódását. Ezáltal a vasalás különösen könnyen kézre áll, és sok időt takaríthat meg vele.

Megszokott Vileda minőség

A vasalóállvány könnyen összecsukható és tárolható. Használható gőzállomással együtt is. Lábai stabilan állnak a padlón. Az állvány 97 cm-es magasságig állítható.

Gyorsabb vasalás

A 100%-os hővisszaverő fémbevonattal rendelkező új, innovatív Total Reflect vasalóállvány lerövidíti a vasalási időt - a teljes hő a vasalt ruhadarabra kerül.

A termék tulajdonságai

Adatok
Szállítási idő
3 munkanap
Szállítási költség
2150 FT
Gyártó
Vileda
Garancia
3 év
Cikkszám
12-22572
Tömeg
5,2 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!