Ügyfélszolgálat: H-P: 10-17

+36-30/428 1195 | +36-1/612 6264 | info@olcargo.hu

Vileda Sun-Lift kültéri ruhaszárító 50m

A Vileda SUN-LIFT kültéri ruhaszárító akár 50 m szárítási felületet biztosít. Gyorsan felszerelhető a mellékelt földbe szúrható aljzat segítségével. Egyesíti a nagyszerű formatervezést és a mindig tökéletesen kifeszített huzalok innovatív rendszerét.

Nincs raktáron
27 990 Ft
Nincs raktáron
Részletek

A termék jellemzői


1. Tágas kültéri ruhaszárító

A szétnyitható, forgatható alumínium kültéri ruhaszárító akár 50 m maximális szárítási felületet biztosít, így lehetővé teszi, hogy egyszerre nagyobb adag mosott ruhát szárítson.

2. Easy-lift rendszer

 

Ez a kültéri ruhaszárító állandóan feszülő huzalok innovatív rendszerével rendelkezik.

 

3. Állítható magasság

A ruhaszárító magassága 180 cm-ig állítható. Ez megkönnyíti a mosott ruhák kiteregetését és leszedését.

 

Ideális a kertbe: A Vileda SUN-LIFT kültéri ruhaszárító könnyen felállítható és használható. Kompakt, mégis elegendő helyet biztosít a szárításhoz 50 m szárítási felületen. A mosott ruhákat több szinten lehet elosztani. A csomag tartalmaz egy tartó tüskét is a ruhaszárító földbe helyezéséhez (ajánlatos bebetonozni). Mindkét kar végén 4 kampó található, amelyekre kiegészítő akasztók helyezhetők további ruhák szárításához.

A Vileda Sun-Lift kültéri ruhaszárítót végtelenül könnyű használni. Az Easy-Lift rendszer segítségével könnyen szétnyitható és összecsukható. Ha a zsinórok túl lazák, az innovatív karral megfeszítheti őket. Ez a ruhaszárító egyesíti a nagyszerű formatervezést és az innovációt.

A maximális kényelem érdekében a szárító 180 cm magasságig állítható, így igény szerint igazítható.

A forgatható ruhaszárító alumíniumból készült. Alumínium szerkezetének köszönhetően nem rozsdásodik.  Nagyon könnyű, és ellenáll az UV sugárzásnak.

A termék tulajdonságai


Adatok
Szállítási idő
1 munkanap
Szállítási költség
1200 FT
Gyártó
Vileda
Fogyasztói jótállás
3 év
Cikkszám
1210-168253
Tömeg
4 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!