Ügyfélszolgálat: H-P: 10-17

+36-30/428 1195 | +36-1/612 6264 | info@olcargo.hu

SodaStream Spirit Black Pepsi Megapack szódagép

Szénsavasító Pepsi készlet
 • Könnyű, egygombos mechanikus működési elv
 • Limitált PEPSI kiadás
 • Akár 80 liter szénsavas víz készítése 1 patronnal
 • Működtetése nem igényel áramot, és nincs benne akkumulátor
Nincs raktáron
33 990 Ft
Nincs raktáron
Részletek

A csomag tartalma:

  •  1xSodaStream Spirit Black szénsavasító készülék

 

  •  1xBPA mentes, nyomásálló műanyag palack

 

  •  1xAkár 80 liter szénsavas víz előállítására alkalmas CO2 patron

 

  •  1xPEPSI szörp - 440 ml

 

Termék leírás

SODASTREAM X PEPSI

Mostantól otthon, kényelmesen, cipekedés nélkül is el tudod készíteni kedvenc üdítődet.  Akár egyetlen értintéssel pontosan olyan szénsavas üdítő készíthető, amilyet szeretnél és amikor szeretnéd!


SODASTREAM SPIRIT BLACK

A kellemes és vonzó megjelenésű SodaStream Spirit különböző színekben érhető el. Az új beépített mechanizmusoknak köszönhetően már nem kell a palackokat csavaroznod a készülék használatához, csak egyszerűen be kell pattintani és már készíthető is friss szénsavas víz. Vége a nehéz műanyag palackos vizek cipelésének. Bármikor készíthetsz friss buborékos vizet vagy szörpöt erőlködések nélkül.


KÖNNYŰ, EGYGOMBOS MECHANIKUS MŰKÖDTETÉS

A SodaStream Spirit Black működtetése nem igényel elektromos áramot és akkumulátort se tartalmaz. A készülék tetején elhelyezett nyomógomb segítségével tudod elkészíteni a szénsavas vizet. Többszöri megnyomással tudod a szénsav erősségét szabályozni. A CO2 patronnal akár 80 liter szódavizet készthetsz. (Függ az szénsav erősségétől!)
 

SODASTREAM PATRONOK

A SodaStream szíve a gázzal töltött patron. Egy teli patronból akár 80 liter szénsavas víz készíthető - a szénsaverősségtől függően. Amennyiben a patron kiürült, elég egyszerűen csak kicserélni a legközelebbi csereponton. Az eredeti SodaStream patronokat a SodaStream saját gyáraiban gyártja, tölti és minden újratöltésnél minden egyes darabot technikai és biztonsági szempontból is ellenőriz. Az ellenőrzés során talált hibás darabokat a SodaStream azonnal kivonja a forgalomból, így garantálva az első osztályú minőséget és biztonságos használatot. Az eredeti SodaStream patron ismertetőjegyei a SodaStream logóval ellátott etikett a patronon és SodaStream védőfólia a szelepen.

Adatok
Szállítási idő
1 munkanap
Szállítási költség
1200 FT
Gyártó
SodaStream
Fogyasztói jótállás
2 év
Cikkszám
0220-424841
Tömeg
3 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!