Ügyfélszolgálat: H-P: 10-17

+36-30/428 1195 | +36-1/612 6264 | info@olcargo.hu

Riwall RRM 950 APP akkumulátoros robotfűnyíró 900 m2, WiFi és Bluetooth vezérlési lehetőséggel
Riwall RRM 950 APP akkumulátoros robotfűnyíró 900 m2, WiFi és Bluetooth vezérlési lehetőséggel
254 990 Ft

Riwall RRM 950 APP akkumulátoros robotfűnyíró 900 m2, WiFi és Bluetooth vezérlési lehetőséggel

Technikai paraméterek:

Max. ajánlott munkaterület: 900 m2
Motor: PowerMax, szénkefe nélküli,
extra csendes
Akkumulátor: SONY 20 V/5 Ah, Li-Ion
Meghajtás: fém
Töltési idő: kb. 90 perc
Üzemidő: kb. 120 perc
Vágó rendszer: 3 forgókés
Kések fordulatszáma: 2800 ford./perc
Munkaszélesség: 18 cm
Vágási magasság állítás: 20 – 60 mm
Vágási kapacitás egy töltéssel: kb. 80 m²
Sebesség: 0,35 m/s
Max. lejtés: 20°
Zajszint: 62 dB (A)
Emelés és borulásérzékelő: igen
Súly: kb. 7,4 kg

Raktáron
254 990 Ft
Részletek

 Minőség / teljesítmény / ár arányában nincs konkurenciája

 Igényes használóknak tervezett robotfűnyíró.

 A csomag tartalmaz mindent, amire szüksége lesz a fűnyíró üzembe helyezéséhez.

 Modern a vágási algoritmusa, amely elkerüli a gyep egyoldalú terhelését, mivel a füvet mindig különböző szögből vágja. Az eredmény egy tökéletesen levágott pázsit.

 Egyszerű kezelhetőség. Könnyedén vezérelhető direkteben a készüléken található kijelző és nyomógombok segítségével. Ugyanakkor a vezérlés és irányítás lehetséges mobil applikáción keresztül is, WiFi vagy Bluetooth kapcsolat révén. A megfelelő alkalmazás elérhető és letölthető mind Android, mind iOS rendszerekre.

 Az alkalmazás segítségével a fűnyíró távolról is elindíthatja vagy leállíthatja, beküldheti a dokkolóba, ellenőrizheti a töltöttségi állapotát, ill., hogy a készülék épp dolgozik vagy töltődik. Továbbá, az alkalmazás segítségével programozható 4 vágási zóna %-os fontossági priorizálással, ezáltal minden napra egyedi vágási program hozható létre, vagy megadható, hogy eső után mennyi idővel kezdjen a fűnyíró dolgozni.

 A szoftver bármikor könnyen frissíthető USB csatlakozáson keresztül.

 Soha nem fogja zavarni szomszédjait. A hagyományos szénkefés motorok általában hangosak. A Riwall RRM 650 APP azonban szénkefe nélküli technológiával készült PowerMax motorral van felszerelve. Ezáltal nem csak csendes (max. kb. 62 dB), hanem magasabb teljesítményt is biztosít, miközben semmilyen karbantartást nem igényel.

 Automatikus akku utántöltés. A készülék érzékeli, hogy mikor kell töltésre visszamennie a dokkolóba. A dokkoló állomás antikolíziós rendszerrel van ellátva, ami megakadályozza a fűnyíró beragadását vagy blokkolódását.

 Eső szenzor. A készülék érzékeli az esőt és ilyenkor automatikusan visszamegy a dokkolóba, ahol, a beállított értékek szerint, kivárja míg eláll vagy felszárad a gyep, majd újrakezdi/folytatja a munkát.

 Esetleges ütközés esetén a rugalmas keret elnyeli az ütések nagy részét, miközben az intelligens szoftver gyorsan megtalálja az akadály kikerülésének módját.

 A vágótálca kialakítása másolja a felület egyenletlenségeit ezáltal is védve azt a sérülésektől.

 Szélvágási rendszer.

 Manuális STOP rendszer. Szükség esetén a fűnyíró azonnal leállítható a gép tetején található nagy piros gomb megnyomásával.A nem kívánatos használat vagy eltulajdonítás elkerülése érdekében beállítható biztonsági kóddal van ellátva. Annak ismerete hiányában a fűnyíró használhatatlan.

 Magas biztonság. Túlságos megdőlés vagy borulás esetén a készülék automatikusan kikapcsol.

 Egyszerű vágási magasság állítás. A gép tetején egy nagy kör alakú gomb segítségével, 20 – 60 mm közötti tartományban állítható a kívánt vágási magasság.

 A robotfűnyíró, magas, akár 20° dőlésszögig használható. Az erős motornak és akkumulátornak, illetve a speciális kerékmintázatnak köszönhetően probléma nélkül használható az akár egyenletlen területeken is.

 Könnyű akkumulátor csere. Az akkumulátor minőségi cellákból áll és a legújabb generációs elektronikával van ellátva, ami precízen ellenőrzi minden cella töltöttségét, illetve meggátolja az akku túlmelegedését. Ezáltal hosszútávú problémamentes használatot biztosít.
Ugyanakkor, szükség esetén, bármikor, könnyedén cserélhető.

 Állapotindikátor. A készülék kijelzőjén vagy a dokkolón is ellenőrizhető, épp milyen módban van a gép.

 IPX5 osztályú vízszigetelés. A készülék tökéletesen vízálló, ezáltal a dokkoló állomás nem kell hogy fedél alatt legyen. Ugyanakkor
ez mégis ajánlott, hogy védje a fűnyírót az esetleges jégesőtől, vagy túl nagy napsugárzástól. A dokkoló tető külön vásárolható tartozék, amely egyszerűen ráerősíthető a dokkoló állomásra.

 Kétoldalas kések. Ennek a megoldásnak köszönhetően egy kés, megfordítva, kétszer használható. Ez azt jelenti, hogy egy kés  készlet kétszer annyi ideig kitart. A gép alaptartozéka további 3 tartalék kész készlet.

 Mulcsozás. A robotfűnyíró rendszeres időintervallumokban vágja le a fűszálak végét, ami kiváló biotápanyagot jelent a gyep részére.
Ugyanakkor nem okoz gondot, hogy mit kezdjen a levágott fűvel.

Adatok
Szállítási idő
1 munkanap
Szállítási költség
1200 FT
Gyártó
Riwall
Fogyasztói jótállás
3 év
Cikkszám
0731-3002934
Tömeg
7,5 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!