Ügyfélszolgálat: H-P: 10-17

+36-30/428 1195 | +36-1/612 6264 | info@olcargo.hu

Meade Polaris 90mm EQ refraktoros teleszkóp
Meade Polaris 90mm EQ refraktoros teleszkóp
205 000 Ft

Meade Polaris 90mm EQ refraktoros teleszkóp

Akromatikus refraktor. Rekesznyílás: 90 mm. Fókusztávolság: 900 mm
Rendelhető
205 000 Ft
Részletek

A Meade Polaris 90 mm-es EQ refraktoros teleszkóp ideális a Hold, illetve a Naprendszer bolygóinak megfigyeléséhez. Nagy rekesznyílású (90 mm-es) objektívlencséivel láthatja a Merkúr és a Vénusz fázisait, a Szaturnusz holdjait, a Jupiter Nagy Vörös Foltját és számos más érdekes objektumot.


A készlet három szemlencsét és egy Barlow-lencsét tartalmaz – az alapkonfiguráció többféle nagyítási lehetőséget biztosít. A megfigyeléseket mindig hosszú fókusztávolságú szemlencsével kell kezdeni. A Red Dot keresőtávcső a megfigyelni kívánt égitestek gyors becélzását teszi lehetővé. A csomagban egy Planetárium szoftvert tartalmazó DVD-lemez is megtalálható.


Egy megbízható, német ekvatoriális állvány teszi lehetővé az égi objektumok napi mozgását. A lassú mozgás vezérlők a tubus zökkenőmentes mozgását biztosítják. Ráadásul lehetőség van motormeghajtás felszerelésére. A háromlábú acél állvány biztosítja a műszer stabilitását megfigyelések során.


Az AutoStar csillagász szoftver segít az éjszakai égbolt tanulmányozásában. Több, mint 10 000 égitestest jelenít meg beleértve a bolygókat, csillagokat, galaxisokat és a csillagködöt. Csillagtérképeket nyomtathat ki, és akár megtervezheti a megfigyeléseit. Kizárólag Windows rendszerrel működő számítógépen működik.


Jellemzők:  • A teleszkóphoz mindent biztosítunk, ami csak az éjszakai égbolt csodáinak első alkalommal történő megtekintéséhez szükséges.

  • A 90 mm-es (3,5"-os) refraktoros teleszkóp fényes és részletes képet biztosít, amely a földi objektumok, valamint az égitestek megtekintéséhez egyaránt tökéletes.

  • A lassú mozgás vezérlőkkel felszerelt, stabil, ekvatoriális állvány segítségével könnyedén nyomon követhető az égitestek éjjeli égen végbemenő mozgása.

  • 3 darab szemlencsével van felszerelve, amik kis-, közepes- és nagyfokú nagyítást tesznek lehetővé számos objektum megtekintése érdekében (a Hold, bolygók vagy földterület).

  • Ajándék Autostar csillagászati planetárium DVD-készlet több mint 10 000 égitesttel (csak Windows számítógépen).

  • Red dot keresővel rendelkezik, ami segíti a megfigyelni kívánt objektumok megkeresését.

MárkaMeade Instruments Corp.
Szavatosság, év2
EAN0643824208810
A csomag méretei (HxSzxM):, cm111x42.42x20.07
Szállítási súly, kg13.21
Optikai kialakításrefraktor
Objektívlencse átmérője (rekesznyílás), mm90.0
Fókusztávolság, mm900
Rekesznyílásf/10
Keresőtávcsővöröspontos
Háromlábú állványacél
Tartozéktálcayes
Teleszkópszabályozáskézi
Állványekvatoriális
Lassúmozgás-szabályozómindkét tengely mentén
Fecskefarkú illesztésyes
Felhasználói szintkezdők
Megfigyelt objektumföldi objektumok, a Naprendszer bolygói
Adatok
Szállítási idő
3 munkanap
Szállítási költség
1200 FT
Gyártó
Meade Instruments
Garancia
24
Cikkszám
71676
Tömeg
13,21 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!