Ügyfélszolgálat: H-P: 10-17

+36-30/428 1195 | +36-1/612 6264 | info@olcargo.hu

LUX-TOOLS A-KS-20/25 akkumulátoros láncfűrész akku nélkül
LUX-TOOLS A-KS-20/25 akkumulátoros láncfűrész akku nélkül
39 990 Ft

LUX-TOOLS A-KS-20/25 akkumulátoros láncfűrész akku nélkül

  • 1 PowerSystem rendszer: a 20 V-os akkumulátor platform a ház köré & a kertbe
  • 20 V-os (18 V névleges feszültség) lítium-ion akkumulátorral működik, amelynek kapacitása 4 Ah (külön megvásárolható)
  • Fa vezeték nélküli és zajszegény aprítására vagy kisebb ágak vágására
  • A lánc felhúzása vagy feszítése szerszám nélkül
Rendelhető
39 990 Ft
Részletek

A fűrész akkumulátorral működik, így dugaszolóaljzat és kábelek nélkül dolgozhat. Emellett a meghajtás alacsony zajkibocsátásával tűnik ki, ami főleg a sűrűn lakott területeken előnyös. Az ergonomikus, softgrip főmarkolat a hidraulikus fűrész kényelmes és könnyed vezetését szolgálja. Emellett egy biztonsági kengyel és egy második vezető markolat is bele van építve. A nagy teljesítményű akkumulátoros láncfűrész a LUX 1 PowerSystem része, és az e sorozathoz tartozó 20 V-os (18 V névleges feszültség) lítium-ion akkumulátorral működtethető, amely 4 Ah kapacitású. Az akkumulátor és a hozzá tartozó töltő külön kapható.

Automatikus láncolajozás és olajszintjelző
Az SDS-rendszernek köszönhetően a lánc cseréjéhez vagy meghúzásához nincs szükség szerszámra. Az integrált gyorsfeszítő berendezés szinte megszakítás nélküli munkavégzést biztosít. A biztonságot az elektromos és mechanikus láncfék biztosítja. Blokkolás esetén azonnal megállítja a motort és a fűrészlapot. A fűrész 180 ml-es olajtartállyal felszerelt. A kémlelőablaknak köszönhetően mindig láthatja a töltési mennyiséget. A lánc kenésével nem kell foglalkoznia, ezt az automatika végzi. Az erős motorfűrész 250 mm hosszú fűrésszel rendelkezik, melynek láncsebessége 6 m/s. Amikor nem használja, akkor a hozzá tartozó tok fűrészvédőként funkcionál, és óvja a sérülésektől.

Egy akkumulátor - kétféle felhasználás: Az 1 PowerSystem
Végre vége a különböző akkumulátoroknak és töltőknek - ezt a LUX-TOOLS 1 PowerSystem akkumulátor-platform teszi lehetővé. A ház és a kert minden fontos alkalmazását egyetlen rendszerben egyesíti. A különböző akkumulátorokkal rendelkező különféle készülékek helyett minden eszköz egyetlen akkumulátor típussal működtethető. Praktikus és költségeket takaríthat meg. A Twin Power technológiának köszönhetően pedig a nagy teljesítményű 40 V-os kerti gépek két 20 V-os akkumulátorral működtethetők - csak egy akkumulátor rendszerrel!

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Vágósebesség: 6,5 m/s
Vezetősín hossza: 25 cm
Lánckerék: Igen
Lánccsere & -feszítés szerszám nélkül: Igen
Akkumulátor feszültség: 20 V
Akkumulátor töltés: 4 Ah
Félkezes fűrész: Nem
Maximális akkumulátorfeszültség: 20,0 V
Névleges akkumulátorfeszültség: 18,0 V
Adatok
Szállítási idő
3 munkanap
Szállítási költség
1200 FT
Gyártó
LUX TOOLS
Fogyasztói jótállás
1 év
Cikkszám
073-4448833
Tömeg
4 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!