Ügyfélszolgálat: H-P: 10-17

+36-30/428 1195 | +36-1/612 6264 | info@olcargo.hu

 LUX-TOOLS 1 PowerSystem 20 V Li-Ion akkumulátor 4 Ah
LUX-TOOLS 1 PowerSystem 20 V Li-Ion akkumulátor 4 Ah
16 510 Ft

LUX-TOOLS 1 PowerSystem 20 V Li-Ion akkumulátor 4 Ah

  • 1 PowerSystem rendszer: a 20 V-os akkumulátor platform a ház köré & a kertbe
  • Univerzálisan alkalmazható a sorozat összes LUX-TOOLS gépéhez
  • Kiváló minőségű lítium ion technológia
  • Praktikus töltöttségiállapot-jelzővel és gumírozott alsó résszel az optimális fogás érdekében
  • Rövid, mindössze 2 órás töltési idő
  • Erőteljes akkumulátor feszültség: 20 V (18 V névleges feszültség), 4 Ah-s kapacitású akkumulátorral
Rendelhető
16 510 Ft
Részletek

A nagy teljesítményű LUX-TOOLS 20 V-os (18 V névleges feszültség) Li-Ion akkumulátorral bármilyen gépet működtethet a műhelyből vagy a kertből az okos LUX 1 PowerSystem segítségével - egy akkumulátor, két világ. Erős, 20 V-os (18 V névleges feszültség) akkumulátorfeszültséget és 4 Ah teljes akkumulátorkapacitást kínál a különösen nehéz feladatokhoz. Kb. 2 óra elteltével a hozzá tartozó gyorstöltő segítségével újra használatra kész. Ha ennek ellenére nem akar várni, akkor praktikus második akkumulátorként is alkalmas a készülék üzemidejének meghosszabbítására.

A praktikus extrák megbízható partnerré teszik az akkumulátorcsomagot: A négyfokozatú LED-es kijelzőnek köszönhetően mindig tájékozódhat az aktuális töltöttségi szintről. A gumírozott alsó rész optimális fogást biztosít, amikor például a gépet a munkapadra helyezi. A túlmelegedésjelző gondoskodik a biztonságról.

A legmagasabb szintű munka a lítium-ion technológiával
A modern lítium-ion akkumulátor teljes mértékben meggyőző. Megjelenésében könnyebb és kisebb, mint például a vele összehasonlítható nikkel-kadmium akkumulátorok, formatervezését tekintve pedig rendkívül lapos. Így munkája könnyedén elvégezhető. Ehhez jön még a magas élettartam, valamint az alacsony önkisülés, így még hosszabb munkaközi szünetek esetén is teljes mértékben használható. Egy másik előny: A bosszantó memóriahatás többé nem jelent akadályt. Ennek az akkumulátortípusnak még a részleges feltöltések és kisülések sem jelentenek többé problémát. Így tehát a töltési folyamatot a kapacitás folyamatos csökkenése nélkül megszakíthatja, hogy időben folytathassa a projektet.

Egy akkumulátor - két világ: Az 1 PowerSystem
A különböző akkumulátoroknak és töltőállomásoknak végre vége - ezt a LEX-TOOLS 1 PowerSystem akkumulátorplatform teszi lehetővé. Ez egy rendszerben egyesíti a ház körül végzendő valamennyi fontos felhasználást. A különböző akkumulátorokkal rendelkező különféle készülékek helyett minden eszköz egyetlen akkumulátor típussal működtethető. Praktikus és költségeket takaríthat meg. A Twin Power technológiának köszönhetően pedig a nagy teljesítményű 40 V-os kerti gépek két 20 V-os akkumulátorral működtethetők - csak egy akkumulátor rendszerrel!

Adatok
Szállítási idő
3 munkanap
Szállítási költség
1200 FT
Gyártó
LUX TOOLS
Cikkszám
04-4292017
Tömeg
1 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!