Ügyfélszolgálat: H-P: 10-17

+36-30/428 1195 | +36-1/612 6264 | info@olcargo.hu

LUX A-RM-2x20/46 akkumulátoros fűnyíró
LUX A-RM-2x20/46 akkumulátoros fűnyíró
199 990 Ft

LUX A-RM-2x20/46 akkumulátoros fűnyíró

  • 1 PowerSystem: A 20 V-os akkumulátor-platform a házba és a kertbe
  • Teljes készlet: Két kiváló minőségű 4 Ah lítiumionos akkuval működik, a dupla töltőkészülékkel együtt szállítjuk
  • Nagy, 46 cm-es vágásszélesség nagy zöldfelületekhez
  • Állítható magasságú tolókar a különleges komfortérzetért
  • Nagy teljesítményű akkumulátorfeszültség: 20 V (18 V névleges feszültség)
Rendelhető
199 990 Ft
Részletek

A LUX-TOOLS A-RM-2x20/46 akkumulátoros fűnyírókészlettel Ön nagy gyepfelületeket is egyenletesen és környezetbarát módon nyírhat le. A rendkívül robusztus acéllemezháznak, a hátsó és oldalkidobónak, a sok praktikus funkciónak és a modern akkumulátortechnológiának köszönhetően a fűnyírás gyorsan és kényelmesen végezhető. Az akkumulátoros meghajtás finoman, csendesen és káros gázok kibocsátása nélkül dolgozik. Az elektromos hálózattól távol, a vezeték nélküli mozgás szabadságát kihasználva dolgozhat. A meghajtásról két darab kiváló minőségű, 20 V feszültségű 818 V névleges feszültségű), 4 Ah teljesítményű lítiumion akkumulátor gondoskodik. Ezeket együtt kell használni, és a Twin Power technológiának köszönhetően 40 volttá adódik össze a teljesítmény. Az akkumulátor teljesítményét, az egyes akkumulátorok üzemidejét, mindig az határozza meg, hogy készülék mekkora terhelést ró rá.

Fűnyírás közben több tényező is szerepet játszik abban, hogy mikor kénytelen az akku csúcsteljesítményen működni, ami jelentősen befolyásolja az akku teljesítményét. Ideális esetben: száraz, ápolt gyep, melyet hetente vágnak. Ha a fű magasabb, nedves vagy vizes, ha a lenyírandó felület egyenetlen vagy kerékmeghajtású eszközzel vágjuk, akkor az akkunak rendkívül nagy teljesítményt kell kifejtenie, ezért gyorsabban lemerül. Valamennyi akkumulátoros fűnyíró ezen az elven működik. A praktikus dupla töltő gyorsan, mindössze két órán belül mindkét akkumulátort feltölti.

Nagyobb gyepfelületek vagy nehéz terepen végzett munka esetén a kényelmes hátsókerék-meghajtást be lehet kapcsolni. Ezután ez hajtja a fűnyírót, így Önnek nem kell már tolnia. A kerékmeghajtás áttevődik a két hátsó kerékre. A 46 cm vágásszélesség széles sávot hoz létre, így nagyobb gyepfelületeket is gyorsan le lehet nyírni. Ehhez a modellhez 800 négyzetméter felületet ajánlunk. A vágásmagasság a kívánt vágásképnek megfelelően választható ki. 25 mm és 75 mm között 6 különböző vágási fokozatot lehet beállítani. Az erőteljes akkumulátoros fűnyíró a LUX 1 PowerSystems tagja: A készletben lévő két 20 V-os akku a praktikus sorozat összes készülékéhez használható.

A fűnyíró kizárólag a csomag részét képező 4 Ah akkumulátorokkal működik. Az eszköz optimális működése érdekében mindkét akkumulátornak ugyanazon a töltöttségi szinten kell lennie, ellenkező esetben a gyengébb töltöttségű akkumulátor hátráltatni fogja az erősebb töltöttségűt.

A vágásfelületre vonatkozó ajánlás arra a felületre vonatkozik, amelyen az ezzel a vágásszélességgel rendelkező fűnyírót szeretnénk használni. Ehhez a fűnyíróhoz 800 négyzetméter felületet ajánlunk. Kisebb felületekhez a LUX 1 PowerSystem program részét képező további akkumulátoros fűnyírókat ajánljuk. 800 négyzetméter felület vágásához az akkumulátorokat a vágási folyamat során fel kell tölteni.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Vágásszélesség: 46 cm
Mulcsozó feltét: Igen
Központi vágásmagasság-beállítás: Igen
Minimális vágásmagasság: 25 mm
Maximális vágásmagasság: 75 mm
Fűgyűjtő térfogata: 50 l
Kerékcsapágyazás: Golyós csapágy
Gyorstöltő: Igen
Teljes feszültség: 20 V
Akkumulátor töltés: 4 Ah
Vágási fokozatok száma: 6 Darab
Ajánlott terület: Akár 800 m2
Maximális akkumulátorfeszültség: 20,0 V
Névleges akkumulátorfeszültség: 18,0 V
Adatok
Szállítási idő
3 munkanap
Szállítási költség
4750 FT
Gyártó
LUX TOOLS
Fogyasztói jótállás
2 év
Cikkszám
073-4292116
Tömeg
31 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!