Ügyfélszolgálat: H-P: 10-17

+36-30/428 1195 | +36-1/612 6264 | info@olcargo.hu

LUX A-RM-2x20/37 akkumulátoros fűnyíró
LUX A-RM-2x20/37 akkumulátoros fűnyíró
119 990 Ft

LUX A-RM-2x20/37 akkumulátoros fűnyíró

 

  • 1 PowerSystem: A 20 V-os akkumulátor-platform a házba és a kertbe
  • Teljes készlet: Két kiváló minőségű lítiumionos akkuval működik, a dupla töltőkészülékkel együtt szállítjuk
  • 37 cm-es vágásszélességgel közepes méretű zöldfelületekhez alkalmas
  • Állítható magasságú tolókar a különleges komfortérzetért
  • Nagy teljesítményű akkumulátorfeszültség: 2 x 20 V (18 V névleges feszültségű) 4 Ah-s akkumulátorkapacitással

 

Rendelhető
119 990 Ft
Részletek

A LUX-TOOLS A-RM-2x20/37 akkumulátoros fűnyírókészlettel Ön optimálisan és környezetbarát módon nyírja és gondozza a gyepet. A robusztus, de mégis könnyű műanyagházzal rendelkező fűnyíró segítségével a modern technikának köszönhetően szépen gondozott és akkurátusan levágott zöld felületet hozhatunk létre. A motor akkumulátorral működik, ezért nagyon halk és nem bocsát ki káros gázokat. Nincsenek többé összekuszálódó kábelek, és a készülék korlátlan mozgásszabadságot biztosít. A meghajtásról két darab kiváló minőségű, 20 V-os (18 V névleges feszültségű), 4 Ah-s lítiumion akkumulátor gondoskodik, melyek a csomag részét képezik. Ezeket együtt kell használni, és a Twin Power technológiának köszönhetően 40 volttá adódik össze a teljesítmény. Az akkumulátor teljesítményét, az egyes akkumulátorok üzemidejét, mindig az határozza meg, hogy készülék mekkora terhelést ró rá.

Fűnyírás közben több tényező is szerepet játszik abban, hogy mikor kénytelen az akku csúcsteljesítményen működni, ami jelentősen befolyásolja az akku teljesítményét. Ideális esetben: száraz, ápolt gyep, melyet hetente vágnak. Ha a fű magasabb, nedves vagy vizes, ha a lenyírandó felület egyenetlen vagy kerékmeghajtású eszközzel vágjuk, akkor az akkunak rendkívül nagy teljesítményt kell kifejtenie, ezért gyorsabban lemerül. Valamennyi akkumulátoros fűnyíró ezen az elven működik. A praktikus dupla töltő gyorsan, mindössze két órán belül mindkét akkumulátort feltölti.

A vágási szélesség 37 cm 450 négyzetméter ajánlott felület esetén. A központilag beállítható vágásmagasságot 25 mm és 75 mm között egyszerűen, 6 fokozatban állíthatja be.

Az erőteljes akkumulátoros fűnyíró a LUX 1 PowerSystems tagja: A készletben lévő 20 V-os akku a praktikus sorozat összes készülékéhez használható. A csomag tartalmát képező 4 Ah akkumulátor használatát javasoljuk. Az eszköz optimális működése érdekében mindkét akkumulátornak ugyanazon a töltöttségi szinten kell lennie, ellenkező esetben a gyengébb töltöttségű akkumulátor hátráltatni fogja az erősebb töltöttségűt.

A vágásfelületre vonatkozó ajánlás arra a felületre vonatkozik, amelyen az ezzel a vágásszélességgel rendelkező fűnyírót szeretnénk használni. Ehhez a fűnyíróhoz 450 négyzetméter felületet ajánlunk. Nagyobb felületek esetén javasoljuk, hogy váltsanak az eggyel nagyobb modellre. 450 négyzetméter felület vágásához az akkumulátorokat a vágási folyamat során fel kell tölteni.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Vágásszélesség: 37 cm
Mulcsozó feltét: Igen
Központi vágásmagasság-beállítás: Igen
Minimális vágásmagasság: 25 mm
Maximális vágásmagasság: 75 mm
Fűgyűjtő térfogata: 40 l
Gyorstöltő: Igen
Teljes feszültség: 20 V
Akkumulátor töltés: 4 Ah
Vágási fokozatok száma: 6 Darab
Ajánlott terület: Akár 450 m2
Maximális akkumulátorfeszültség: 20,0 V
Névleges akkumulátorfeszültség: 18,0 V
Adatok
Szállítási idő
3 munkanap
Szállítási költség
1200 FT
Gyártó
LUX TOOLS
Fogyasztói jótállás
2 év
Cikkszám
073-4292090
Tömeg
16 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!