Ügyfélszolgálat: H-P: 10-17

+36-30/428 1195 | +36-1/612 6264 | info@olcargo.hu

Gardena Szobai permetező 0,45 liter
Gardena Szobai permetező 0,45 liter
3 500 Ft

Gardena Szobai permetező 0,45 liter

Rendkívül finom ködpermet
Rendelhető
3 500 Ft
Részletek

Jellemzők

Precíz öntözés

A Ködpermetező (Soft Sprayer) célzott mégis gyengéd permetező- vagy finom öntözést tesz lehetővé. Megelőzi a talaj kimosását.

Praktikus 2 az 1-ben funkció

A hasznos 2 az 1-ben funkcióval (csepegetővel és permetező esőztetővel) maximális rugalmasságot nyújt a különféle palánták számára.

Okos tárolás

A Ködpermetezőn tárolóhely van kialakítva a használaton kívüli locsolófej számára. Ez a hasznos funkció gondoskodik arról, hogy mindkét fej mindig kéznél legyen.

Jól látható vízszint

Mivel a Ködpermetező áttetsző anyagból készült, mindig láthatod, mennyi víz van még a 450 ml-es tartályban.

Kényelmes használat

A Ködpermetező jól kézbe illik. Az öntözéshez nyomogasd a palackot.

Termékleírás

Kézi permetező palánták öntözéséhez

Amikor a palántán megjelennek az első zöld levelek, az mindig egy örömteli látvány. A GARDENA szobai permetezőjével a gondozásuk minden bizonnyal sikeres lesz. Ez a szobai permetező lehetővé teszi, hogy célzottan és kíméletesen, csepegtető öntözéssel vagy ködpermettel gondozd palántáidat, megakadályozva a kis növények és a talaj kimosását. Élvezni fogod a rendkívül hasznos 2 az 1-ben funkciót, mert a csepegtető fúvókával vagy zuhanyfúvókával egyaránt használhatod. Ez nagy rugalmasságot biztosít palántáid öntözésénél. A beépített tárolónak köszönhetően a csepegtető fúvóka és a zuhanyfúvóka is mindig kéznél van. A 450 ml űrtartalmú permetező áttetsző anyagból készült, így mindig szemmel tarthatod, hogy mennyi víz van még a tartályban. Praktikus kialakításának köszönhetően rendkívül könnyen használható.
Adatok
Szállítási idő
3 munkanap
Szállítási költség
1200 FT
Gyártó
Gardena
Garancia
5 év szavatosság
Cikkszám
074-1110220
Tömeg
100 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!