Ügyfélszolgálat: H-P: 10-17

+36-30/428 1195 | +36-1/612 6264 | info@olcargo.hu

Gardena PowerMax 32/36V P4A fűnyíró akkumulátorral

Akkumulátor típusa: Lítium-ion
Vágási szélesség: 32 cm
Vágási magasságállítás: Központi
Nincs raktáron
109 990 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Jellemzők

Minden, amire szükséged lehet

A PowerMax™ 32/36V P4A akkumulátoros fűnyíróhoz jár egy használatra kész készlet POWER FOR ALL ALLIANCE két 2,5 Ah 18V akkumulátor és egy gyorstöltő. Az üzemidő akár 200 m²-re is elegendő.

Kényelmes kezelhetőség, könnyed használat

Az ErgoTec markolat mindkét oldalán kapcsoló gondoskodik a kényelmes használatról. Ergonomikus alakja természetes kéztartást tesz lehetővé, így a fűnyíró könnyedén és kényelmesen tolható még hosszabb időn keresztül is.

Nagy teljesítményű PowerPlus motor

A tökéletes fűnyíró kis méretű gyepekhez. A kefe nélküli PowerPlus motor jó meghajtásával és lenyűgöző hatékonyságával emelkedik ki a mezőnyből.

LED-es jelző

A jól látható LED-es jelző közvetlenül a szerszámon mutatja az akkumulátor aktuális töltöttségi szintjét.

Tökéletes fűnyírás, hatékony gyűjtés

A CnC rendszerrel a fűnyírás tökéletes, a gyűjtés hatékony. Az irányított levegőáramlás és az ideálisan elhelyezett gyűjtő gondoskodik a lényegesen több fűnyesedék összeszedéséről.

Tízlépcsős, központi magasságállítás

A magasság pillanatok alatt beállítható a QuickFit-tel – csak nyomja le és fordítsa el. Az oldalsó terelőfogaknak köszönhetően fűszál nem marad állva még a padkáknál és falaknál sem.

A 18V POWER FOR ALLIANCE több, mint egy akkumulátor

A POWER FOR ALL ALLIANCE a vezető gyártók egyik legnagyobb márkák közötti akkumulátor-szövetsége, hogy ugyanazt az akkumulátort több eszközben használhassa.

A 3 év szavatosság biztosítja a kiváló minőséget

A vásárlást követő 3 hónapon belül a gardena.com/registration weboldalon történő regisztráció után. A garancia az akkumulátorokra és azok töltőire nem terjed ki. A garancia feltételei a gardena.com/warranty oldalon érhetők el.

Termékleírás

Könnyen manőverezhető, hatékony, nagy teljesítményű - a GARDENA PowerMax ™ 32 / 36V P4A fűnyíró akkumulátorral

A könnyen manőverezhető, nagy teljesítményű GARDENA PowerMax ™ 32 / 36V P4A (2 x 18V) a tökéletes akkumulátoros fűnyíró akár 200 négyzetméternyi területen is.
A különlegesen edzett penge kiváló fűnyírást garantál. A munkaszélesség 32 centiméter. A vágásmagasság tíz különböző szintre állítható a QuickFit magasságállítás segítségével – csak nyomja le és fordítsa el. A fűnyíró oldalán található gyepfésűk gondoskodnak arról, hogy a falak és a szegélyek mentén se maradjanak csúnyán kilógó fűcsomók.
Az ergonómikus formájú, mindkét oldalon kapcsolóval ellátott ErgoTec fogantyúnak köszönhetően a kéz soha nem feszül meg a fűnyírás során. Így hosszabb ideig nyírhatja a füvet anélkül, hogy elfáradna. A készüléken jól látható LED-kijelző mutatja az akkumulátor aktuális töltöttségi szintjét.
A praktikus CnC (Cut and Collect, azaz vág és gyűjt) rendszer gondoskodik a hatékony fűnyírásról és a levágott fű összegyűjtéséről. Az irányított légáramoltatás és a fűgyűjtő ideális elhelyezése miatt az átlagosnál több nyesedék fér a fűgyűjtőbe, így azt ritkán kell üríteni, ezzel pedig értékes időt spórolhat meg.
A tolókar összecsukható, így a fűnyíró könnyen szállítható és helytakarékos módon tárolható.

A PowerMax ™ 32 / 36V P4A akkumulátoros fűnyíró gyorstöltővel és két 2,5 Ah 18V-os POWER FOR ALL akkumulátorral kerül forgalomba. A POWER FOR ALL ALLIANCE a világ vezető gyártóinak egyik legnagyobb, márkákon átívelő akkumulátor-szövetsége. Ez azt jelenti, hogy az akkumulátorok sok más eszközzel használhatók a ház körül és a kertben - így nem kell minden termékhez egy újat vásárolni.
Műszaki adatok
Károsanyag-kibocsátási, rezgési és zajkibocsájtási értékek
Garantált zajnyomás, LWA 85 dB(A)
Zajszint 71 dB(A)
Adatok
Szállítási idő
3 munkanap
Szállítási költség
1200 FT
Gyártó
Gardena
Garancia
2 év
Cikkszám
073-1462120
Tömeg
12 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!