Ügyfélszolgálat: H-P: 10-17

+36-30/428 1195 | +36-1/612 6264 | info@olcargo.hu

Gardena CleverRoll M Easy Tömlőskocsi
Gardena CleverRoll M Easy Tömlőskocsi
34 990 Ft

Gardena CleverRoll M Easy Tömlőskocsi

Rendelhető
34 990 Ft
Részletek

Kick and stand – garantáltan stabil

A speciálisan kialakított támasztékkal a kocsi garantáltan stabil. Így könnyebb az öntözés, mivel a tömlőskocsi akkor sem mozdul el, ha a tömlőt kihúzzuk.

Kényelmes tömlővezető

A kerék fölötti robusztus fémkereten elhelyezett tömlővezetőnek köszönhetően a tömlőt segítség nélkül is egyenletesen lehet feltekerni. Mindössze a tekerőkart kell működtetni.

Nincs vízcsepegés használat után

Az utáncsepegésgátlóval nincs több vízcsepegés használat után vagy a tömlőskocsi szállítása közben.

Maximális vízátfolyás

A tömlőskocsi belső oldalán a szögben álló tömlőcsatlakozás megakadályozza a tömlő megtörését. Ez biztosítja a mindig maximális vízátfolyást.

Fagy elleni védelem

Innovatív fagyállóság a tartósság érdekében.

A GARDENA CleverRoll M Easy tömlőskocsi praktikus és helytakarékos tárolási lehetőség a kerti tömlő számára. Ez a mobil tömlőskocsi segít a kényelmes kertöntözésben, miközben a kocsi biztonságosan és stabilan áll a gyepen vagy a teraszon. A speciálisan kialakított támasztéknak és a megemelt kerekeknek köszönhetően a tömlőskocsi a helyén marad, és biztosan nem borul fel. A helytakarékos tárolás érdekében az állvány és a tekerőkar egyszerűen összecsukható, a markolat pedig gyorsan visszahajtható. A beépített tömlővezető biztosítja, hogy a tömlő egyenletesen és rendezetten tekeredjen fel az dobra. A kiváló minőségű anyagoknak és gyártásnak köszönhetően ez a karbantartásmentes tömlőtároló strapabíró és tartós. A kompakt tömlődob rugalmasan a felhasználás helyére húzható, és ideális közepes méretű kertekbe. Az anyag innovatív fagyvédelemmel rendelkezik, így sértetlenül átvészeli a hideg, fagyos éjszakákat és havas napokat. Beépített csepegésgátlóval is rendelkezik, amely megakadályozza, hogy a víz használat után vagy szállítás közben kifolyjon. A készlet egy Németországban készült, és a GARDENA öt év szavatosságot vállal. Mindig tettrekész öntözőrendszer Amikor csak akarod. Könnyű kezelhetőség és stabil támaszték – a megfelelő tömlőskocsi minden kertmérethez.

További információ

 

Fagy ellen védett Igen
Gardena szavatosság 5 év
Max. kapacitás 15 mm (5/8") 60 m 13 mm (1/2"), 50 m 15 mm (5/8"), 35 m 19 mm (3/4")
Adatok
Szállítási idő
3 munkanap
Szállítási költség
1200 FT
Gyártó
Gardena
Garancia
5 év
Cikkszám
07-1851520
Tömeg
4 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!