Ügyfélszolgálat: H-P: 10-17

+36-30/428 1195 | +36-1/612 6264 | info@olcargo.hu

GARDENA 3000/4 BASIC kerti szivattyú
GARDENA 3000/4 BASIC kerti szivattyú
29 900 Ft

GARDENA 3000/4 BASIC kerti szivattyú

Teljesítmény: 600 W
Max. szállított vízmennyiség: 3000 l/h
Max nyomás: 3.5 bar
Max. önfelszívás: 7 m
Rendelhető
29 900 Ft
Részletek

Jellemzők

A sokoldalú

Univerzális kerti szivattyú öntözéshez, nyomásnöveléshez és egyéb szivattyúzási és vízátvezetési feladatokhoz. Használható csapvízzel, talajvízzel, esővízzel és klórozott uszodai vízzel egyaránt.

Egyszerű használat

Gyorsan és egyszerűen csatlakoztatható, könnyen feltölthető vagy leereszthető. A GARDENA Kerti szivattyú 3000/4 ideális modell.

Magas víznyomás

A szivattyú magas, akár 3,5 bar üzemi nyomáson működik, amely elegendő hosszabb tömlőkhöz vagy esőztetőkhöz, pl. a GARDENA AquaZoomhoz.

Ne hagyja abba a kertészkedést

Ergonomikus és könnyű markolatával egyszerűen szállítható, tartós anyagokból készült. Működése gyors a kapcsolónak és a töltő csonkoknak köszönhetően. A szivattyú igazán kényelmesen szállítható a kívánt helyre.

Kényelmes feltöltés és leürítés

Fröcskölésmentesen és egyszerűen, tölcsér nélkül feltölthető az extra töltőnyílásnak köszönhetően. A leeresztő csavarral a maradék víz is leüríthető, ami megvédi a szivattyút az esetleges fagy okozta károktól.

Rézmenetek

A tartós rézbetétek tökéletesek a fix felszereléshez. A két G1 dupla csatlakozóelemet tartalmazza a csomag, és lehetővé teszik a GARDENA tartozékok, például a tömlők vagy szűrők egyszerű csatlakoztatását.

Hővédőkapcsoló

A hővédőkapcsoló megakadályozza a motor túlhevülését.

A nagy teljesítményű és alacsony energiafogyasztású GARDENA Kerti szivattyú 3000/4 BASIC egy kiváló ár-érték arányú kezdőmodell, amelyet különféle szivattyúzási feladatokhoz terveztek. A GARDENA-nál a megbízható minőség a legfontosabb. A maximális tartósságot olyan önvédelmi tulajdonságok biztosítják, mint például a motor túlterhelés elleni védelmét biztosító hővédőkapcsoló. A szivattyú rozsdamentes acéltengellyel rendelkezik a maximális mechanikai tartósság és a kiváló rozsdaállóság érdekében. A beépített hálózati kapcsoló kényelmes és biztonságos használatot biztosít. Akár a növények öntözéséről, akár a víznyomás növeléséről, akár talajvíz, csapvíz, esővíz vagy akár klórozott medencevíz át- vagy kiszivattyúzásáról van szó, a Kerti szivattyú 3000/4 BASIC segít, hogy könnyen és hatékonyan végezhesd el a kerti munkákat. A kútból, ciszternából vagy esővizes hordóból a víz szivattyúzása az esőztetőbe vagy permetezőbe egyáltalán nem jelent problémát. Ez a könnyű, tartós és kompakt elektromos szivattyú könnyen használható, nagy szívóerőt biztosít nagy nyomásteljesítménnyel. Az extra betöltőnyílásnak és a leeresztő csavarnak köszönhetően könnyen tölthető és üríthető. Ezzel a funkcióval a maradék víz elvezethető, így védi a szivattyú a lehetséges fagykároktól télen. Az ergonomikusan kialakított fogantyúval a kis súlyú szivattyút könnyedén hordozhatod a kertben. Ráadásul, a szivattyú a talajra helyezve stabilan és biztonságosan üzemel. A szivattyút tartós, robusztus sárgaréz menetes betétekkel tervezték, ami azt jelenti, hogy a szivattyú tökéletesen alkalmas a fix telepítésre. Két G1"-os dupla adaptert tartalmaz, így gyorsan és egyszerűen csatlakoztathatod az összes GARDENA tartozékhoz és más OGS-csatlakozásokhoz, például kerti tömlőkhöz. A Kerti szivattyú 3000/4 BASIC nagyszerű megoldás, ha egy könnyen kezelhető, sokoldalú és jó ár-érték arányos szivattyút keresel a kertbe. Érezd a GARDENA szivattyúk erejét, amelyek több mint 40 éves szakértelemmel rendelkeznek a vízelvezetés, öntözés és háztartási felhasználás területén.

Műszaki adatok

Teljesítmény 600 W
Max. szállított vízmennyiség 3000 l/h
Max nyomás 3.5 bar
Max. önfelszívás 7 m
Max. szállítási magasság head 35 m
Kábel hossza 1.5 m
Tápkábel típusa H07 RNF
Elektromos védelmi osztály IP X4
Adatok
Szállítási idő
3 munkanap
Szállítási költség
1200 FT
Gyártó
Gardena
Fogyasztói jótállás
2 év
Cikkszám
075-901029
Tömeg
4 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!