Ügyfélszolgálat: H-P: 10-17

+36-30/428 1195 | +36-1/612 6264 | info@olcargo.hu

Black+Decker BEHTS501 elektromos sövénynyíró 600 W, 60 cm

Nincs raktáron
29 990 Ft
Nincs raktáron
Részletek

A Black+Decker BEHTS501 elektromos sövénynyíró 60 cm-es késhosszával és max. 35 mm-es vágásvastagságával leginkább a nagy és széles sövényekhez alkalmas. A nagy teljesítményű, 600 wattos motor könnyedén és megbízhatóan dolgozik.

A vastag ágak sem jelentenek problémát
Ha a sövénynyírás közben valamivel vastagabb ággal találkoznak, a hobbikertészeknek gyakran szerszámot kell váltaniuk. Ugyanis sok sövénynyíró legfeljebb 20-25 mm vastag ágakkal tud megbirkózni. Az elektromos sövénynyíró megfelelő felszereltséggel rendelkezik az ilyen esetekhez. A fűrészlap új fejlesztésű csúcsa révén a kisebb, max. 35 mm vastag ágak gond nélkül elfűrészelhetők. Ehhez a fűrészlap csúcsát egyszerűen az adott ágra kell illeszteni. Ez megkönnyíti a vágást, és megelőzi a nem kívánatos rezgéseket.

Egyedülálló késkialakítás: erős és éles
A kések egyedülálló, hajlított fogas kialakítása alapos és megbízható vágási teljesítményt garantál. Az egymással ellentétesen és aszimmetrikusan mozgó kések ugyanakkor nagyon nyugodt futásról is gondoskodnak, mivel a mozgás során keletkező tömegerők a szemközti oldalon kerülnek elvezetésre. Az edzett acél használatának köszönhetően a kés hosszú ideig éles marad, és rendkívül strapabíró.

Fáradásmentes munkavégzés
A lehetőleg fáradásmentes munkavégzés garantálása érdekében a BEHTS501 sövénynyíró fejlesztése során nagy hangsúlyt fektettek az ergonómiára. A súlypont úgy helyezkedik el, hogy jelentősen csökkenjen a kar-, váll- és hátizom terhelése. A markolat a kialakításának köszönhetően számos pozícióban állhat. Így különböző szögekben, mindig biztonságosan irányíthatja a sövénynyírót.

TÁPFORRÁS Hálózati
VIBRÁCIÓ 3.3
SÖVÉNY MAGASSÁG Közepes
FELVETT TELJESÍTMÉNY 600.0 W
LAPHOSSZ 60 cm
VÁGÓÉLKÖZ 25.0 mm
LÖKETSZÁM 1840 strokes/min
KÉNYELMES, GUMIBETÉTES FOGANTYÚ Nem
PÓTFOGANTYÚ Igen
FŰRÉSZLAPOK Kettős hatású
KÉSFÉK 1 mp
BIZTONSÁGI KÉSEK Igen
ASZIMMETRIKUS KÉSPÁR Igen
FORGATHATÓ VÁGÓFEJ NO
HÁLÓZATI KÁBEL CSIPESZ Igen
TÖMEG 2.65 kg
AKUSZTIKUS NYOMÁS 98 dB(A)
HANGNYOMÁS 89 dB(A)
ALKALMAZÁS Shave hedge
MAXIMUM MŰKÖDÉSI SZÉLESSÉG 60
TELESZKÓPOS FOGANTYÚ, JELZŐEGYSÉG NO

 

Adatok
Szállítási idő
3 munkanap
Szállítási költség
1200 FT
Gyártó
Black+Decker
Fogyasztói jótállás
2 év
Cikkszám
073-4352654
Tömeg
4 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!