Ügyfélszolgálat: H-P: 10-17

+36-30/428 1195 | +36-1/612 6264 | info@olcargo.hu

Black+Decker BEHTS401 elektromos sövénynyíró 500 W, 55 cm
Black+Decker BEHTS401 elektromos sövénynyíró 500 W, 55 cm
25 990 Ft

Black+Decker BEHTS401 elektromos sövénynyíró 500 W, 55 cm

Rendelhető
25 990 Ft
Részletek

A Black+Decker BEHTS401 elektromos sövénynyíró 55 cm-es késhosszával és max. 35 mm-es vágásvastagságával leginkább a közepes méretű sövényekhez alkalmas. A nagy teljesítményű, 500 wattos motor megbízhatóan dolgozik.

A vastag ágak sem jelentenek problémát
Ha a sövénynyírás közben valamivel vastagabb ággal találkoznak, a hobbikertészeknek gyakran szerszámot kell váltaniuk. Ugyanis sok sövénynyíró legfeljebb 20-25 mm vastag ágakkal tud megbirkózni. A BEHTS401 elektromos sövénynyíró megfelelő felszereltséggel rendelkezik az ilyen esetekhez. A fűrészlap speciális kialakítású csúcsa révén a kisebb, max. 35 mm vastag ágak gond nélkül elfűrészelhetők, míg a klasszikus karddal erre 22 mm-ig van lehetőség. Ehhez a fűrészlap csúcsát egyszerűen az adott ágra kell illeszteni. Ez megkönnyíti a vágást, és megelőzi a nem kívánatos rezgéseket.

Egyedülálló késkialakítás: erős és éles
A kések egyedülálló, hajlított fogas kialakítása alapos és megbízható vágási teljesítményt garantál. Az egymással ellentétesen és aszimmetrikusan mozgó kések ugyanakkor nagyon nyugodt futásról is gondoskodnak, mivel a mozgás során keletkező tömegerők a szemközti oldalon kerülnek elvezetésre. Az edzett acél használatának köszönhetően a kés hosszú ideig éles marad, és rendkívül strapabíró.

Átfogó biztonsági felszereltség - kisebb sérülésveszély
A sövénynyírás veszélyes lehet. Ezért a BEHTS401 sövénynyíró átfogó biztonsági felszereltséggel rendelkezik. A kétkezes biztonsági kapcsolás megakadályozza a készülék véletlen bekapcsolását. Az áramellátás megszakadása vagy a sövénynyíró kikapcsolása után a kés a másodperc törtrésze alatt megáll, és ezzel jelentősen csökkenti a kés utánfutása által okozott sérülés veszélyét. A nagy méretű kézvédő védelmet nyújt a szabályozatlanul mozgó ágakkal és vágott anyagokkal szemben. A kábel húzásmentesítése gondoskodik a kábel biztonságos vezetéséről, és megakadályozza az áramellátás véletlen megszakítását.

Fáradásmentes munkavégzés
A lehetőleg fáradásmentes munkavégzés garantálása érdekében a BEHTS401 sövénynyíró fejlesztése során nagy hangsúlyt fektettek az ergonómiára. A súlypont úgy helyezkedik el, hogy jelentősen csökkenjen a kar-, váll- és hátizom terhelése. A markolat a kialakításának köszönhetően számos pozícióban állhat. Így különböző szögekben, mindig biztonságosan irányíthatja a sövénynyírót.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Teljesítmény: 550 W
Vágáshossz: 55 cm
Adatok
Szállítási idő
3 munkanap
Szállítási költség
1200 FT
Gyártó
Black+Decker
Fogyasztói jótállás
2 év
Cikkszám
073-4352647
Tömeg
3 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!