Ügyfélszolgálat: H-P: 10-17

+36-30/428 1195 | +36-1/612 6264 | info@olcargo.hu

Ariston Velis EVO 50 EU elektromos vízmelegítő 45 l
Ariston Velis EVO 50 EU elektromos vízmelegítő 45 l
104 990 Ft

Ariston Velis EVO 50 EU elektromos vízmelegítő 45 l

  • Fali függesztésű, elektromos tárolós vízmelegítő háztartási használatra
  • Lapos kivitele helytakarékos elhelyezést tesz lehetővé
  • A "zuhanykész" funkció csökkenti a felfűtési időt
  • Vízkőképződés elleni védelem a zománcozott fűtőszál révén
  • Energiamegtakarítás az ECO-EVO funkciónak köszönhetően
  • A teljeskörű biztonsági rendszer folyamatos védelmet nyújt
Rendelhető
104 990 Ft
Részletek

Az Ariston márkájú Velis EVO 50 EU lapos bojler egy kis helyigényű, fali függesztésű elektromos forróvíztároló. 45 l-es kapacitás jellemzi. Új formatervezésének és a mindössze 27,5 cm mély lapos kialakításának köszönhetően mind a hagyományos függőleges módon, mind pedig vízszintesen, ezáltal helytakarékosan telepíthető.

Gyors és higiénikus
A vízmelegítő kettős tartály technológiával és zuhanykész funkcióval rendelkezik. A két, külön elhelyezett tartály révén a felfűtési ciklusok jobban alkalmazkodnak a felhasználáshoz és csökken a napi első zuhanyozáshoz szükséges felfűtési idő. Modern, kéken világító LED-kijelzős kezelőfelületén egyszerűen beállítható a vízhőmérséklet egészen 80 °C-ig. A legionella elleni védelem tisztán tartja a bojlert és higiénikus víztárolásról gondoskodik. Havi egy alkalommal automatikusan 65 °C fölé fűti fel a vizet, hogy elpusztítsa a baktériumokat, továbbá problémamentes használatot és a víz tisztaságát biztosítsa. A zománcozott fűtőszál emellett védelmet nyújt vízkő ellen és tisztán tartja a készüléket. A zománcozás ezenkívül halkabb vízfelfűtést tesz lehetővé.

Biztonság és védelem
A Velis EVO 50 vízmelegítő fagyás elleni valamint túlmelegedés elleni védelemmel is ellátott. A fagyás elleni funkció megakadályozza, hogy a belső tartályban 5 °C alá süllyedjen a víz hőmérséklete és a bojler ezáltal károsodjon. A túlmelegedés elleni védelem hiba esetén lekapcsolja a gépet, megelőzve ezzel, hogy üzemzavar fellépésekor a víz felforrósodjon és forrázási veszély alakuljon ki. Ezenfelül a készülék száraz fűtés elleni védelemmel felszerelt. Ez gondoskodik a gép lekapcsolásáról, amennyiben a belső tartályban vízhiány lép fel, megakadályozva ezáltal a bojler károsodását. Az elektromos biztonsági rendszer a felfűtési folyamat befejeztével lekapcsolja a fűtőelemet, így tehát maximális biztonságot szavatol. Ha mindezen biztonsági óvintézkedések ellenére mégis probléma lép fel, azt a diagnosztika funkció felismeri és jelzi a hozzátartozó hibakódot.

Intelligens bojler
Az Ariston lapos bojler ECO-EVO funkciója révén a hagyományos bojlerekhez képest akár 14 %-os energiamegtakarítással működik. A rendszer tanulékony és megjegyzi a fogyasztó felhasználási szokásait. Azokat a napszakokat, amelyeken melegvízre van szükség, a rendszer eltárolja. Így a szokásos időpontokban a bojler előállítja a szükséges mennyiségű melegvizet. Az optimális használat érdekében a nap többi időszakában melegvíztartalék áll a rendelkezésre.

Termékjellemzők:
- Energiahatékonysági besorolás: B
- Feszültség: 230 V
- Felfűtési idő: 50 perc (zuhanykész állapot)
- Elektromos védettség: IP X4

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Felszerelés: Függőleges falraszerelés
Típus: Lapos bojler
Térfogat: 45 l
Teljesítmény: 1,5 kW
Max. üzemi hőmérséklet: 80 °C
Max. üzemi nyomás: 8 bar
Adatok
Szállítási idő
3 munkanap
Szállítási költség
2860 FT
Gyártó
Ariston
Cikkszám
02-3626148
Tömeg
22 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!