Ügyfélszolgálat: H-P: 10-17

+36-30/428 1195 | +36-1/612 6264 | info@olcargo.hu

AL-KO HWA 6000/5 Premium házi vízellátó automata
AL-KO HWA 6000/5 Premium házi vízellátó automata
147 900 Ft

AL-KO HWA 6000/5 Premium házi vízellátó automata

  • Az 5 fokozatú hidraulika nagy teljesítményre képes nagyon halk üzemelés mellett
  • Megbízható, csendes működés
  • Alacsony karbantartási igényű szivattyú állandó víznyomás biztosítása mellett, szárazon futás elleni védelemmel
  • Könnyű üzembe helyezés az integrált XXL szűrőnek és a visszacsapó szelepnek köszönhetően
  • Víztartó alkatrészek sárgarézből és rozsdamentes acélból
Raktáron
147 900 Ft
Részletek

A HWA 6000/5 Premium házi vízellátó vautomata elsőosztályú, elektronikusan vezérelt megoldás a gyepek és virágágyások öntözéséhez, illetve gyepszórók vagy kerti zuhanyok működtetéséhez állandó nyomáson.
 

Házi vízellátó automata – kompakt és erőteljes készülékek

Ha rendszeresen öntözi kertjét eső- vagy kútvízzel és nem szeretné mindig be- és kikapcsolni a vízszivattyút, akkor vegyen egy háztartási vízautomatát. Ha Ön egy különösen erős prémium modellre vágyik, akkor a HWA 6000/5 Premium lesz a megfelelő választás. Az AL-KO házi vízellátó automata állandó nyomáson automatikus vízellátást kínál. A házi vízellátó automata egy különösen nagy teljesítményű elektronikus vezérlőegységgel rendelkező vízszivattyú, amely az automatikus be- és kikapcsolást vezérli.

Az AL-KO házi vízellátó automata összekapcsolja a ciszternát/esővíztartályt és a fogyasztókat, például a kerti öntözőrendszert. Például, ha megnyitja a kerti zuhanyt, leesik a nyomás a vezetékben. Az intelligens elektronikus vezérlés Automatic Control (automatikus vezérlés) funkciója reagál és bekapcsolja a szivattyút. Számos automatikus háztartási vízszivattyú intenzív használatban van, különösen nyáron: az AL-KO készülékeinek hosszú élettartama a kifinomult vezérléssel együtt biztosítja a kert állandó öntözését.

 

Az AL-KO HWA 6000/5 Premium házi vízellátó automata műszaki adatai

Az intelligens, elektronikus vezérlőrendszer, az Automatic Control (automatikus vezérlés) folyamatosan figyeli a háztartási vízautomata működését, és így biztosítja az energiatakarékos üzemet állandó nyomáson, valamint optimális védelmet nyújt a szárazon futás ellen. Ha nincs víz, a szivattyú azonnal kikapcsol - így a szivattyú nem melegedhet túl. Az 5 fokozatú, 30% feletti hatékonyságú, nagynyomású szállító technológiának köszönhetően a HWA 6000/5 Premium házi vízellátó automata nemcsak rendkívül hatékony, de kellemesen csendes is, maximum 71 dB(A) hangkibocsátással. A be- és kimenet csavaros csatlakozásai sárgarézből, a szivattyú hidraulikájának vízszállító részei rozsdamentes anyagból készülnek. Amit sokan értékelnek az automatikus háztartási vízszivattyúk működésében: a készülékek rendkívül kevés karbantartást igényelnek.

Az akár 60 m szállítási magasságnak és a 8 m maximális szívómélységnek köszönhetően a háztartási vízautomata sokféleképpen használható: akár a föld feletti tárolóból, akár az esőhordóról, akár egy mély kútról - az azonnal használatra kész, legfeljebb 6000 l/óra áramlási sebességű szivattyú minden helyzetben kiválóan működik. Az AL-KO HWA 6000/5 Premium házi vízellátó automata hatékony és nagyméretű, könnyen tisztítható XXL méretű szűrővel rendelkezik, ezért hosszú ideig használható, így durva szennyeződés esetén a víz minőségétől függetlenül nem keletkezik károsodás. A mellékelt szűrőkulcs segítségével könnyen le lehet szerelni a szűrőt. Ezzel karbantartási időt lehet megtakarítani és meg lehet őrizni a szivattyú jó és zökkenőmentes üzemképességét.
 

Az AL-KO HWA 6000/5 Premium házi vízellátó automata hatékony szívórendszere biztosítja, hogy a szükséges víz gyorsan, a nagy távolságokon keresztül is szállítható legyen a víztömlőn keresztül. Ily módon a szivattyú rövid időn belül használatra kész. A tömlők csatlakozásai megfelelnek a szokásos 1 collos méretnek, így a meglévő anyagokat gond nélkül kombinálni lehet az AL-KO házi vízellátó automata rendszerrel is.

Megjegyzés: A háztartási vízautomata rendszer nem alkalmas ivóvízhez, csak ipari vízhez.

 

Max. szállítási mennyiség l/h 6000 LPH
max.emelési magasság méterben 60 M
Max.szívómagasság m-ben 8 M
Max.nyomás bar-ban 6 BAR
Szivattyú meghajtó 5 fokozatú
Nettó súly kg 14.8 KG
Méretek.M(cm) doboz nélkül 25.1 CM
Méretek.H(cm) doboz nélkül 51.5 CM
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 17 CM
Szűrő van
Zajszint garantált LwA[db(A)] 73
Vezetékhossz m-ben 1 M
Adatok
Szállítási idő
1 munkanap
Szállítási költség
1200 FT
Gyártó
AL-KO
Fogyasztói jótállás
1+2 év
Cikkszám
075-113141
Tömeg
15 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!