Új jelszó kérése
Termék részletek


Sencor SHS 0900GD automata hajgöndörítő

Raktárkészlet: VAN
Sencor SHS 0900GD automata hajgöndörítő
10 990 Ft
 • Mindig tökéletesen hullámos haj az automatikus hajcsavaróval
 • Két irányú működés a tökéletes szimmetriához
 • 11 beállítható hőmérséklet 120–220 °C
 • A Sencor SHS 0900GD automata hajgöndörítő készülék különlegessége, hogy 11 különböző hőmérséklet beállítással, 5 különböző fokozatú fordulatszámmal és 10 változó időbeállítási funkcióval lett felszerelve. Lehetőség balos és jobbos hullámok készítésére a tökéletes szimmetria érdekében. A fehér háttérvilágítású digitális kijelzőn minden beállítás precízen követhető. A hajformázó felület titán bevonattal van ellátva, garantálja a gyors hajhullámosítást, a haj csúszását a felületen, valamint az extra fényes hajat.

  NÉHÁNY MÁSODPERC ALATT HASZNÁLATRA KÉSZ

  A beépített extra erős fűtőelemnek köszönhetően a hajsütővas mindössze 45 másodperc alatt készen áll a használatra. A kívánt hőmérsékletre való felmelegítés után a működésjelző lámpa kigyullad. A fogantyún egy háttérvilágítású kijelzővel ellátott vezérlőt találunk, amelyen mindent könnyedén beállíthatunk - hőmérsékletet, hosszt és fokot.

  TITÁN FELÜLET A HAJ FÉNYÉÉRT ÉS EGÉSZSÉGÉÉRT

  A titánréteg, amivel a hajsütővas borítva van, védi a haját, és villámgyorsan göndöríti is, felesleges összegabalyodás nélkül. Ugyanakkor vakító fényt ad nekik.

  HŐMÉRSÉKLET BEÁLLÍTÁS A HAJ TÍPUSÁTÓL FÜGGŐEN

  A megfelelő göndörítési hőmérséklet függ a haj struktúrájától és tulajdonságaitól. 11 hőmérsékleti fokozat széles választékát kínálja 120-220 °C tartományban, figyelembe véve a haj aktuális igényeit. Ha a hőmérsékletet rosszul állítja be, akkor a haja törékeny és száraz lehet. Finom és törékeny, vagy festett haj esetén alacsonyabb értékre állítsa be. Normál, sűrű és vastag haj esetén a hőmérsékletet magasabb értékre is beállíthatja.

  VÁLTOZTATHATÓ BEÁLLÍTÁSOK A TÖKÉLETES FRIZURA ÉRDEKÉBEN

  Lágyabb hullámokat szeretne, vagy inkább vadabb fürtöket? Igényeitől függően a hőmérsékleten kívül beállíthatja a csavarási idő hosszúságát (3-12 másodperc) és a hajcsavarási sebességet is a forgósütővason – 5 különböző beállítás közül tud választani.

  FORGÓKÁBEL ÉS PRAKTIKUS AKASZTÓFÜL

  A 2,0 m szalonhosszúságú hálózati kábel garantálja a flexibilitást és a kényelmes használatot. A praktikus, 360°-ban forgatható kábelen egy praktikus akasztófület talál a könnyű felakasztáshoz. Ezentúl nem kell tartani a kábel gabalyodástól sem.

  BIZTONSÁG MINDENEKELŐTT

  A Sencor SHS 0900GD automata hajsütővas biztonságos eszköz. Megerősített szigeteléssel és automatikus kikapcsolás funkcióval van felszerelve, amely egy óra inaktivitás után kikapcsolja magát. Formáját úgy tervezték, hogy megakadályozza az ujjak égési sérüléseit. Szállítás vagy utazás esetén egy praktikus utazótáska is rendelkezésre áll, elegáns fekete színben.

  CSOMAG TARTALMA

  • Automata hajcsavaró
  • Praktikus utazótáska
 • Szállítási idő
  1 munkanap
  Szállítási költség
  1150 FT
  Gyártó
  Sencor
  Garancia
  2 év
  Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  SNC28404
  Tömeg
  1 kg/db
Webáruház készítés