Új jelszó kérése
Termék részletek


Polti Vaporetto SV220 gőzmop

Raktárkészlet: NINCS
Polti Vaporetto SV220 gőzmop
42 545 Ft
 • Különféle felületek tisztítására

  A mellékelt tartozékok segítségével tetőtől talpig kitakaríthatja otthonát: csapok, fürdőszobai szerelvények, csempefugázások.

  Gőzzel fertőtlenítsd

  A Polti Vaporetto SV220 által generált gőz feloldja a makacs szennyeződéseket, és eltávolítja a baktériumok, baktériumok és vírusok akár 99,9%-át*.

  Kényelmes tisztítás

  A hordozható módban használt Polti Vaporetto SV220 lehetővé teszi a különféle háztartási felületek gyors és hatékony tisztítását.

  Várakozás nélküli takarítás

  A Polti Vaporetto SV220 ideális termék azok számára, akiknek nincs vesztegetni való idejük: mindössze 30 másodperc alatt készen áll az otthoni takarításra.

  Hagyja, hogy a kanapé lélegezzen

  A praktikus kárpitfej eltávolítja a kellemetlen szagokat a kanapékról, fotelekről, matracokról és párnákról.

  Könnyű és könnyen kezelhető

  A Polti Vaporetto SV220 egy könnyű és könnyen kezelhető gőzfelmosó, amely ideális a kiváló tisztítási eredményekhez. Súlya mindössze 1,6 kg.

  Hatékonyan tisztítja a szőnyegeket és a lábtörlőket

  A speciális keretnek köszönhetően a padlókefe simán csúszik a szőnyegeken és a lábtörlőkön.

  Tisztítja az összes padlót

  Az állítható gőz lehetővé teszi a különböző padlók tisztítását az egyes felületekhez megfelelő gőzmennyiség kiválasztásával.

  Csillogó üveg

  A Polti Vaporetto SV220 segítségével csillogó üveget kaphat erőfeszítés nélkül: a gőz ereje feloldja a szennyeződéseket és zsírtalanítja.

  *A Polti Vaporetto gőzfelmosót olyan leggyakoribb baktériumokon tesztelték, mint az Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa, Aspergillus brasiliensis, Salmonella enterica. Elpusztítja a vírusok, baktériumok és baktériumok 99,9%-át.

Webáruház készítés