Új jelszó kérése
Termék részletek


Nerf Elite 2.0 Shockwave RD-15 kilövő

Raktárkészlet: NINCS
Nerf Elite 2.0 Shockwave RD-15 kilövő
10 990 Ft
Nincs raktáron
ÉLETKOR: 8 ÉVES KORTÓL
 • Készülj fel a csatára a Nerf Elite 2.0 kilövőkkel, amelyeket beépített testreszabási lehetőségeik révén tetszőlegesen bővíthetsz, így helyzeti előnyre tehetsz szert a Nerf-küzdelmekben. Állíts össze a játékstratégiádnak legmegfelelőbb Nerf Elite 2.0 kilövőgyűjteményt, hogy minden küldetést rugalmasan taktikázva teljesíthess! A Nerf Elite 2.0 Shockwave RD-15 kilövő testreszabási lehetőségei között 3 taktikai sín, valamint válltámasz- és csőcsatlakoztatási pont is megtalálható, így minden csatára optimálisan előkészíthető. A pumpás működtetésű kilövő 15 lövedékes forgótárából eláraszthatod a célpontokat. 1 lövedék kirepítéséhez húzd hátra az élesítőszánt, és húzd meg a ravaszt, vagy ha gyorstüzeléssel ki szeretnéd pergetni mind a 15 lövedéket, tartsd lenyomva a ravaszt, és folyamatosan mozgasd a szánt. 30 eredeti Nerf lövedék tartozik hozzá – 15 a dobtárba való, a másik 15 pedig újratöltésre. Akár 27 méterre is elhord. Védőszemüveg ajánlott. Kilövőcsőtoldó, agy és védőszemüveg nincs a csomagban. Nem szükséges hozzá elem. A Nerf és minden kapcsolódó jelzés a Hasbro védjegye.
  BŐVÍTHETŐ KILÖVŐ: Alakítsd át igény szerint a kilövőt a 3 taktikai sínre és a válltámasz-, illetve csőcsatlakoztatási pontokra szerelhető kiegészítőkkel (agy és kilövőcsőtoldó nem tartozik hozzá)
  30 NERF LÖVEDÉKET TARTALMAZ: A kilövőhöz 30 eredeti Nerf lövedék tartozik, amelyekkel teletöltheted a 15 lövedékes forgótárat – és még 15 marad az újratöltéshez. A 15 lövedéket gyorsan, pergőtűzként is kilőheted
  PUMPÁS ÉLESÍTÉS ÉS GYORSTÜZELÉS: A pumpálós kilövőből egyesével vagy gyorstüzeléssel is kilőheted a 15 lövedéket
  AKÁR 27 MÉTERES HORDTÁVOLSÁG: A kilövő 27 méterre is elrepíti a lövedékeket, így minden távot áthidalhatsz
  8 éves kortól
  A SZEMSÉRÜLÉS MEGELŐZÉSE ÉRDEKÉBEN:
  FIGYELMEZTETÉS: Ne célozz szem vagy arc irányába. A lőtávolságon belül tartózkodó játékosoknak és embereknek ajánlott védőszemüveget viselniük. Csak eredeti Nerf lövedékeket használj. A máshonnan származó lövedékek nem feltétlenül felelnek meg a biztonsági követelményeknek. Ne módosítsd a lövedékeket vagy a kilövőt.
  FIGYELMEZTETÉS: FULLADÁSVESZÉLY – apró darabkák keletkezhetnek. 3 év alatti gyermekeknek nem adható.
  Némi összeszerelést igényel. Szerszámra nincs szükség.
  Tartalma: kilövő, dobtár, 30 lövedék és útmutató.

 • Szállítási idő
  1 munkanap
  Szállítási költség
  1300 FT
  Gyártó
  Hasbro
  Raktárkészlet
  NINCS
  Cikkszám
  9373225
  Tömeg
  3 kg/db
Webáruház készítés