Új jelszó kérése
Termék részletek


G21 Fire Lofty elektromos kandalló

Raktárkészlet: NINCS
G21 Fire Lofty elektromos kandalló
60 790 Ft
 • Az elegáns G21 Fire Lofty elektromos kandalló valódi tűz hatását kelti, így otthona meghatározó részévé válik. Ha Ön is vágyik egy kandallóra, de valamilyen oknál fogva nem valósíthatja meg otthonában, akkor a Fire Lofty kandalló az ideális megoldás.

  Ez az elektromos kandalló pár másodperc alatt különleges atmoszférát biztosít nappalijában. Egyszerű csatlakoztatni az áramkörbe, távirányító segítségével is működtethető, valamint három különböző beállítás közül választhat, mégpedig reális tűz hatása, melegítés nélkül és melegítéssel.

  A G21 Fire Lofty elektromos kandalló 750 - 1 500 W közötti fűtési teljesítménnyel rendelkezik és köszönhetően a túlmelegedés elleni biztosítéknak használata rendkívül biztonságos.

  Az álma, hogy saját kandallója legyen, most könnyen teljesülhet, időigényes beszerelés nélkül! Az elektromos kandalló nem bocsát ki füstöt, nem kell kémény hozzá, egy gombnyomással bekapcsolható.

  A G21 Fire Lofty kandalló bármely házba, lakásba, vagy társasházba felszerelhető. A tökéletes fény hatások és a választható intenzitású megvilágításnak köszönhetően gyönyörű kiegészítője lesz otthonának.

  Műszaki adatok:
  Súly: 14 kg
  Méretek (magasság x szélesség x mélység): 87 x 58 x 16 cm
  Fűtési teljesítmény: 750/1500 W
  Távirányítás
  Valódi tűz hatását kelti
  Túlmelegedés elleni védelem
  Egyszerű csatlakoztatás az áramkörbe

 • Szállítási idő
  5 munkanap
  Szállítási költség
  1800 Ft
  Gyártó
  PENTA
  Garancia
  2 év
  Raktárkészlet
  NINCS
  Cikkszám
  758803
  Tömeg
  14 kg/db
Webáruház készítés