Új jelszó kérése
Termék részletek


Meade Polaris 127mm EQ reflektor teleszkóp

Raktárkészlet: NINCS
Meade Polaris 127mm EQ reflektor teleszkóp
177 800 Ft

• Newton-reflektor
• Rekesznyílás: 127 mm
• Fókusztávolság: 1000 mm

 • A Meade Polaris 127 mm-es EQ reflektor teleszkóp egy minőségi, mélyég-objektumok megfigyeléséhez kifejlesztett reflektor. A 127 mm-es elsődleges tükör segítségével több tucatnyi gömbhalmazt, planetáris ködöt és diffúz csillagködöt láthat, valamint a Messier-katalógus összes objektumával együtt az NGC-katalógus legfényesebb objektumait is megtekintheti. Optimális eredmények vidéken érhetőek el.

  A készletben egy Planetárium szoftvert tartalmazó DVD-lemez is megtalálható. A csomagban lévő három szemlencse és a Barlow-lencse többféle nagyítást tesz lehetővé. A Red Dot kereső a megfigyelni kívánt égitestek pontos becélzására használható.

  A tubus egy megerősített, német ekvatoriális állványra van szerelve egy fecskefarkú illesztésű lemezzel. A lassú mozgás vezérlők a tubus zökkenőmentes mozgását biztosítják. Motormeghajtások is felszerelhetőek. A megbízható, háromlábú acél állvány stabilitást biztosít a teleszkópszámára.

  Az AutoStar csillagász szoftver segít az éjszakai égbolt tanulmányozásában. Több, mint 10 000 égitestest jelenít meg beleértve a bolygókat, csillagokat, galaxisokat és a csillagködöt. Csillagtérképeket nyomtathat ki, és akár megtervezheti a megfigyeléseit. Kizárólag Windows rendszerrel működő számítógépen működik.

  Jellemzők:

  • A teleszkóphoz mindent biztosítunk, ami csak az éjszakai égbolt csodáinak első alkalommal történő megtekintéséhez szükséges.
  • A 127 mm-es (5"-os) reflektoros teleszkóp fényes és részletes képet biztosít, amely az égitestek megtekintéséhez tökéletes.
  • A lassú mozgás vezérlőkkel felszerelt, nagyobb, stabil, ekvatoriális állvány segítségével könnyedén nyomon követhető az égitestek éjjeli égen végbemenő mozgása.
  • 3 darab szemlencsével van felszerelve, amik kis-, közepes- és nagyfokú nagyítást tesznek lehetővé számos objektum (a Hold, bolygók vagy mélyég-objektumok) megtekintése érdekében.
  • Ajándék Autostar csillagászati planetárium DVD-készlet több mint 10 000 égitesttel (csak Windows számítógépen).
  • Red dot keresővel rendelkezik, ami segíti a megfigyelni kívánt objektumok megkeresését.****

  Specifikációk

  Optikai kialakítás
  reflektor
  Optikai rendszer
  Newtoni
  Elsődleges tükör átmérője (rekesznyílás), mm
  127.0
  Fókusztávolság, mm
  1000
  Rekesznyílás
  f/7.9
  Keresőtávcső
  vöröspontos
  Háromlábú állvány
  acél
  Tartozéktálca
  Teleszkópszabályozás
  kézi
  Állvány
  ekvatoriális
  Lassúmozgás-szabályozó
  mindkét tengely mentén
  Fecskefarkú illesztés
  Felhasználói szint
  kezdők , gyakorlott felhasználók
  Megfigyelt objektum
  mélyég-objektumok
 • Szállítási költség
  1200 FT
  Gyártó
  Meade
  Garancia
  2 év szavatosság
  Várható szállítási idő
  Rendelésre
  Raktárkészlet
  NINCS
  Cikkszám
  71678
  Tömeg
  15 kg/db
Webáruház készítés