Ügyfélszolgálat: H-P: 10-17

+36-30/428 1195 | +36-1/612 6264 | info@olcargo.hu

Meade Polaris 127mm EQ reflektor teleszkóp
Meade Polaris 127mm EQ reflektor teleszkóp
132 990 Ft

Meade Polaris 127mm EQ reflektor teleszkóp

• Newton-reflektor
• Rekesznyílás: 127 mm
• Fókusztávolság: 1000 mm

Rendelhető
132 990 Ft
Részletek

A Meade Polaris 127 mm-es EQ reflektor teleszkóp egy minőségi, mélyég-objektumok megfigyeléséhez kifejlesztett reflektor. A 127 mm-es elsődleges tükör segítségével több tucatnyi gömbhalmazt, planetáris ködöt és diffúz csillagködöt láthat, valamint a Messier-katalógus összes objektumával együtt az NGC-katalógus legfényesebb objektumait is megtekintheti. Optimális eredmények vidéken érhetőek el.

A készletben egy Planetárium szoftvert tartalmazó DVD-lemez is megtalálható. A csomagban lévő három szemlencse és a Barlow-lencse többféle nagyítást tesz lehetővé. A Red Dot kereső a megfigyelni kívánt égitestek pontos becélzására használható.

A tubus egy megerősített, német ekvatoriális állványra van szerelve egy fecskefarkú illesztésű lemezzel. A lassú mozgás vezérlők a tubus zökkenőmentes mozgását biztosítják. Motormeghajtások is felszerelhetőek. A megbízható, háromlábú acél állvány stabilitást biztosít a teleszkópszámára.

Az AutoStar csillagász szoftver segít az éjszakai égbolt tanulmányozásában. Több, mint 10 000 égitestest jelenít meg beleértve a bolygókat, csillagokat, galaxisokat és a csillagködöt. Csillagtérképeket nyomtathat ki, és akár megtervezheti a megfigyeléseit. Kizárólag Windows rendszerrel működő számítógépen működik.

Jellemzők:

  • A teleszkóphoz mindent biztosítunk, ami csak az éjszakai égbolt csodáinak első alkalommal történő megtekintéséhez szükséges.
  • A 127 mm-es (5"-os) reflektoros teleszkóp fényes és részletes képet biztosít, amely az égitestek megtekintéséhez tökéletes.
  • A lassú mozgás vezérlőkkel felszerelt, nagyobb, stabil, ekvatoriális állvány segítségével könnyedén nyomon követhető az égitestek éjjeli égen végbemenő mozgása.
  • 3 darab szemlencsével van felszerelve, amik kis-, közepes- és nagyfokú nagyítást tesznek lehetővé számos objektum (a Hold, bolygók vagy mélyég-objektumok) megtekintése érdekében.
  • Ajándék Autostar csillagászati planetárium DVD-készlet több mint 10 000 égitesttel (csak Windows számítógépen).
  • Red dot keresővel rendelkezik, ami segíti a megfigyelni kívánt objektumok megkeresését.****

Specifikációk

Optikai kialakítás
reflektor
Optikai rendszer
Newtoni
Elsődleges tükör átmérője (rekesznyílás), mm
127.0
Fókusztávolság, mm
1000
Rekesznyílás
f/7.9
Keresőtávcső
vöröspontos
Háromlábú állvány
acél
Tartozéktálca
Teleszkópszabályozás
kézi
Állvány
ekvatoriális
Lassúmozgás-szabályozó
mindkét tengely mentén
Fecskefarkú illesztés
Felhasználói szint
kezdők , gyakorlott felhasználók
Megfigyelt objektum
mélyég-objektumok
Adatok
Szállítási költség
1200 FT
Gyártó
Meade
Fogyasztói jótállás
2 év szavatosság
Várható szállítási idő
Rendelésre
Cikkszám
71678
Tömeg
15 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!