Új jelszó kérése
TOP termékek
Termék részletek


G21 szállodai széf 406 x 305 x 335 mm

Raktárkészlet: NINCS
G21 szállodai széf 406 x 305 x 335 mm
72 390 Ft
 • A G21 szállodai széf 36 liter tároló hellyel elegendően tágas az ékszerek, készpénz, személyes okmányok, kulcsok és egyéb kisebb értéktárgyak biztonságos elhelyezésére. A széf belsejében egy polc található, a tér így két rekeszre van elosztva.

  Minőségi anyag
  A széf minőségi erős anyagból készül. A széf falai 2 mm vastag acéllemezből készülnek, amely ellenáll az erőszakos behatolásnak. Az ajtó biztonsági okokból 4,5 mm vastag acéllemezből készül. Azért, hogy a széfet senki ne vigye el, falra vagy padlóra való rögzítésre szolgáló nyílásokkal van ellátva. A rögzítésre való csavarokat tartalmazza a csomagolás.

  Zárja el a kincseit
  A biztonságos lezárás érdekében a széf digitális zárral van ellátva, számjegyekkel és információs LED kijelzővel. A mellékelt útmutató szerint könnyen beállíthatja a saját 6 számjegyű kódját. A széf digitális zárján beállítható a dátum és az idő is. A kijelzőn szükség esetén visszamenőleg 105 kinyitást lehet ellenőrizni. A széf vésznyitására az ajtó digitális zárján kívül egy kulcsos mechanikus zárral is rendelkezik. A csomagban 2 kulcsot talál arra az esetre, ha az egyiket elvesztené vagy egy másik személynek akar hozzáférést biztosítani a széfhez.

  Master kód funkció
  A széf tervezése során mindenre gondoltunk. A széfen a hagyományos kódon kívül egy Master kódot is beállíthat - univerzális kód, amelynek köszönhetően a szálloda alkalmazottjai bármikor kinyithatják a széfet. Ez a funkció megbecsülhetetlen azokban az esetekben, amikor a vendégek elfelejtik a kódjukat, amelyet beállítottak, vagy a széfet véletlenül bezárva hagyják és elmennek.

  Ne hagyja, hogy a vendégei az miatt aggódjanak, hogy hova tegyék az értéktárgyait a hotelszobában. Biztosítson nekik olyan nyugalmat, amelyet megérdemelnek. A G21 szállodai széfek megbízható pályázók erre a felelősségteljes munkára.

  Tulajdonságok
  Erős ajtó és szerkezet
  Elektromos motoros zárrendszer LED kijelzővel
  Rögzíthető a falra vagy a padlóhoz
  Termékleírás
  Zárás módszere: kód + vészzár kulccsal
  Űrtartalom: 36 l
  Fémlemez vastagsága - falak: 2 mm
  Fémlemez vastagsága - ajtó: 4,5 mm
  Külső méretek (Sz x Ma x Mé): 406 x 305 x 335 mm
  Belső méretek (Sz x Ma x Mé): 395 x 295 x 310 mm
  Súly: 14,25 kg
  Szín: fekete

   

  Csomag tartalma
  Széf
  Útmutató
  2x kulcs
  4x rögzítésre való csavar
  4x AA elem

 • Szállítási idő
  4 munkanap
  Szállítási költség
  1200 FT
  Gyártó
  G21
  Garancia
  2 év
  Raktárkészlet
  NINCS
  Cikkszám
  63922101
  Tömeg
  15 kg/db
Webáruház készítés