Új jelszó kérése
Termék részletek


G21 Fire Storm elektromos kandalló

Raktárkészlet: NINCS
G21 Fire Storm elektromos kandalló
75 565 Ft
 • Az elegáns G21 Fire Storm elektromos kandalló valódi tűz hatását kelti, így otthona meghatározó részévé válik. Ha Ön is vágyik egy kandallóra, de valamilyen oknál fogva nem valósíthatja meg otthonában, akkor a Fire Storm kandalló az ideális megoldás.

  Ez az elektromos kandalló pár másodperc alatt különleges atmoszférát biztosít nappalijában. Egyszerű csatlakoztatni az áramkörbe, távirányító segítségével is működtethető, valamint három különböző beállítás közül választhat, mégpedig reális tűz hatása, melegítés nélkül és melegítéssel.

  A G21 Fire Storm elektromos kandalló domború üveggel és 750 - 1 500 W közötti fűtési teljesítménnyel rendelkezik és köszönhetően a túlmelegedés elleni biztosítéknak használata rendkívül biztonságos.

  Az álma, hogy saját kandallója legyen, most könnyen teljesülhet, időigényes beszerelés nélkül! Az elektromos kandalló nem bocsát ki füstöt, nem kell kémény hozzá, egy gombnyomással bekapcsolható.

  A G21 Fire Storm kandalló bármely házba, lakásba, vagy társasházba felszerelhető. A tökéletes fény hatások és a választható intenzitású megvilágításnak köszönhetően gyönyörű kiegészítője lesz otthonának.

  Műszaki adatok:
  Súly: 14 kg
  Méretek (magasság x szélesség x mélység): 58 x 88 x 12cm
  Fűtési teljesítmény: 750/1500 W
  Távirányítás
  Domború üveg
  Valódi tűz hatását kelti
  Túlmelegedés elleni védelem
  Egyszerű csatlakoztatás az áramkörbe

 • Szállítási idő
  4 munkanap
  Szállítási költség
  1200 FT
  Gyártó
  G21
  Garancia
  2 év
  Raktárkészlet
  NINCS
  Cikkszám
  6390481
  Tömeg
  15 kg/db
Webáruház készítés