Új jelszó kérése
Termék részletek


G21 Ranger kézszárító, rozsdamentes acél

Raktárkészlet: NINCS
G21 Ranger kézszárító, rozsdamentes acél
73 660 Ft
 • Elérkezett a higiénikus kézszárítás forradalma! Az érintésmentes, erős és gyors G21 Ranger kézszárító hihetetlen módon 10-15 másodperc alatt megszárítja vizes kezét.
  Ez a minőséges kézszárító magas teljesítménnyel ideális megoldás lehet akár a kis mosdókban is, mivel nem foglal sok helyet. A G21 Rangert leginkább iskolákba, kórházakba, nyilvános épületekbe, éttermekbe, és irodákba ajánljuk.

  Környezetkímélő
  Elmúltak azok az idők, amikor a papírtörlők töltésével és likvidációjával kellett foglalkoznunk. A G21 kézszárítója nagyon kíméletes a környezetünkhöz, nemúgy mint a papír kéztörlők, melyek egyáltalán nem környezetkímélők és gazdaságosak. Ráadásul így elkerülhető a mosdó környékén a papírtörlők által okozott rendetlenség. A kézszárító használatával védi környezetünket.

  A kézszárító előnyei
  G21 Rapid-nak alacsony fogyasztása van. Az érintésmentes bekapcsolásnak köszönhetően minimalizálódik a baktériumok terjedése. A borítás antibakteriális ABS műanyagból készült, mely nagyon könnyű. Elegáns formatervezés rozsdamentes acél kivitelben modern és tiszta hatást kelt.

  Hogyan működik a higiénikus kézszárítás?
  A kezeinket a kézszárító alá helyezzük, mely automatikusan bekapcsol. A meleg levegő áramlásának köszönhetően a víz a bőrünkről elkezd elpárologni.

  Részletek:
  Rozsdamentes acél borítás
  Környezetkímélő
  Gyors kézszárítás

  Paraméterek:
  Anyag: rozsdamentes acél
  Feszültség: 220V-240V
  Szárítás időtartama: 10-15 másodperc
  Teljesítmény: 1400 W
  Levegő gyorsasága: 90M/s
  Levegő hőmérséklete: 54°C
  Méretek: 26,5 x 29,5 x 16,5 cm

 • Szállítási idő
  3 munkanap
  Szállítási költség
  1300 FT
  Gyártó
  G21
  Garancia
  2 év
  Raktárkészlet
  NINCS
  Cikkszám
  635360
  Tömeg
  4 kg/db
Webáruház készítés