Új jelszó kérése
Termék részletek


LEGO City 60292 Városközpont

Raktárkészlet: NINCS
LEGO City 60292 Városközpont
27 305 Ft
Nincs raktáron
Korosztály: 6+
 • A mellékelt LEGO City útszakaszokkal a gyermekek más szettekkel is kombinálhatják a városuk kibővítéséhez – úgy, ahogy nekik tetszik!Nagyszerű ajándék 6 éves kortól. A játékkészlethez egy egyszerű útmutató és Instructions PLUS is tartozik – az interaktív útmutató közelítő és forgó eszközeivel a gyermekek hamar építőmesterekké válhatnak. Az Instructions PLUS az okoseszközökön elérhető, ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazás része. A LEGO City kreatív világa. A LEGO City készletek remek építési és játékélményt nyújtanak, hiszen a funkciókban gazdag épületek, a valósághű járművek és a mókás szereplők végtelen szerepjátékra inspirálnak.

  • A játékkészlet részletesen kidolgozott épületeket, vagány járműveket és a LEGO City Kalandok TV sorozat mókás szereplőit tartalmazza. 
  • A szett útszakaszokat, pizzériát, autómosót, dódzsót, parkot, újrahasznosító állomást, teherautót, elektromos járművet, motort és biciklit, valamint 8 minifigurát, egy kisbaba és egy vakvezető kutya figuráit is tartalmazza.
  • Ez a készlet telis-televan valósághű funkciókkal. A gyermekek átmehetnek a járművel az autómosón, ahol megforgathatják a keféket, majd a teherautó darujával felvehetik az újrahasznosító konténereket.
  • A megépített Városközpont építőjáték több mint 24 cm magas, 41 cm széles és 44 cm mély.
  • A kiegészítők között találsz pizzásdobozokat és egy pizzatálaló tálcát. Emellett a mellékelt útszakaszokkal a gyermekek más LEGO játékkészletekkel is összekapcsolhatják a szettet, hogy saját várost építsenek!
  • A készlet tartalmaz egy nyomtatott építési útmutatót és Instructions PLUS-t is, ami az okoseszközökön elérhető, ingyenes LEGO® Építési útmutatók alkalmazás része.
 • Szállítási idő
  1 munkanap
  Szállítási költség
  1400 Ft
  Gyártó
  Lego
  Raktárkészlet
  NINCS
  Cikkszám
  6332403
  Tömeg
  2 kg/db
Webáruház készítés