Új jelszó kérése
Termék részletek


G21 BBQ big grillsütő

Raktárkészlet: NINCS
G21 BBQ big grillsütő
55 400 Ft
 • A termék leírása :
  G21 BBQ nagy kerti grillsütő
  Nagyon népszerű kerti grill és füstölő a G21 márkától. A termék az ún. "mozdony" típus, alakjából adódóan. Ideális grillezéshez, füstöléshez, sütéshez, lassú főzéshez és melegítéshez. Széleskörű alkalmazhatóságának köszönhetően az egyik legnépszerűbb és legkelendőbb grillsütő modell lett nem csak Európában, de az USA-ban is.

  A G21 BBQ kerti grill azon kívül, hogy kiválóan illik a kertbe, kiváló társ kerti partikon, barbecue sütéseken és baráti összejöveteleken. Segítségével könnyedén készíthet ízletes ételeket vagy akár kulináris specialitásokat, melyeket egy hagyományos grillsütővel lehetetlen lenne elkészíteni. Az ételek egyedi íze akár füstöléssel is fokozható, mely esetben hideg és meleg füst egyaránt alkalmazható. A grillsütő továbbá kiválóan alkalmas kenyerek vagy akár pizzák sütésére is.

  Leírás: 2 kamrás, 2 grillráccsal

  Használható fával, faszénnel vagy akár brikettel. A füstöléshez javasolt a keményfa: tölgy, bükk, nyír használata. Külön használandó a fűrészpor vagy a keményfa forgács pl a szilva-, alma- vagy körtefából a füstölés végén.

  A termék vastag acéllemezből készült, vastagsága 1-1, 2 mm, amely fekete tűzálló festékkel van bevonva. Praktikus, beépített hőmérő az optimális hőmérséklet megtartásához, illetve a fedél alatti grillezéshez segíti az ételek elkszítését. A grill szerkezete lehetővé teszi csak egy rész használatát - csak az egyik kamráét - mely előnye, hogy használható kisebb rendezvényeken is Görgők segítségével a grillsütő könnyedén mozgatható, áthelyezhető.

  Előnyei:
  Praktikus tárolóhely
  Egyenletes légelosztás a kamrákban
  Kéménye fedeles, bent tartja a levegőt és védi a grillsütőt az esőtől A
  Alkalmazás: Grillezés Füstölés hideg és meleg füsttel Sütés, akár kenyér vagy pizza elkészítése
  Főzés és melegítés, állandó hőmérsékleten tartás

  Méretek:
  Magasság: 138 cm
  Szélesség: 72 cm
  Hossza: 126 cm
  Súly: 35 kg

 • Gyártó
  PENTA
  Garancia
  2 év
  Várható szállítási idő
  1 hét
  Raktárkészlet
  NINCS
  Cikkszám
  568760
  Tömeg
  35 kg/db
Webáruház készítés