Új jelszó kérése
Termék részletek


Pictureka! társasjáték

Raktárkészlet: VAN
Pictureka! társasjáték
3 390 Ft
Korosztály: 6+
 • A Pictureka egy könnyed, vicces, gyorsasági és megfigyelés alapú társasjáték az egész család számára. A játékmenet könnyen megérthető és tanulható, így akár egészen kicsi kortól lehet játszani, azonban az egyedi mechanikák miatt a játék újrajátszhatósága rendkívül magas. Adott 9 darab kétoldalas tábla, amiken különféle ábrák találhatóak. Ezeken a táblákon kell majd minél gyorsabban, minél több dolgot "levadásznunk", észrevennünk, hogy küldetéseket teljesítsünk. Az aktív játékos dob a színeket jelölő kockával, így dől el, hogy zöld, piros vagy kék küldetést kell teljesíteni az adott körben.

  A zöld küldetés esetén a számozott kockával is dob, és annyi darabot kell megtalálnia a feladványból, amennyit dobott. A piros küldetésnél a játékosok licitálnak, ki tud többet megtalálni az adott dologból. Aki a legtöbbet mondta, neki kell megpróbálnia teljesíteni az adott küldetést. A zöld és a piros küldetésekre 30-30 másodpercünk lesz, amit egy homokóra fog mérni. A kék küldetések esetén a kártyát csak felfordítjuk, és minden játékos egyszerre próbálja meg ugyan azt az ábrát megtalálni, akinek elsőnek sikerül, megkapja a kártyát.

  A nagy újrajátszhatóságát az fogja biztosítani, hogy bizonyos kártyákon felbukkanhat a 3 speciális mozgatás egyike. Ilyenkor a 9 tábla közül kell vagy átfordítani, vagy elforgatni egyet, vagy kicserélni kettőt.

  A játék célja, hogy elsőként szerezzünk majd meg 10 küldetés kártyát, bármilyen kombinációban a 3 közül.

  Tartalom
  9 játéklap
  1 kocka
  55 küldetéskártya
  homokóra
  játékszabály

 • Szállítási idő
  1 munkanap
  Szállítási költség
  1300 FT
  Gyártó
  Hasbro
  Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  5063049
  Tömeg
  400 g/db
Webáruház készítés