Új jelszó kérése
Termék részletek


SINTRA VÍZSZŰRŐ KANCSÓ UNIMAX 4L - DAFI

Raktárkészlet: VAN
SINTRA VÍZSZŰRŐ KANCSÓ UNIMAX 4L - DAFI
4 500 Ft

A Sintra vízszűrő kancsó nagy kapacitása (4l űrtartalom, 1,8l szűrt víz tartalom) az egész családot megfelelő mennyiségű szűrt vízzel látja el!

 • Dizájn és funkcionalitás
  Nagy mérete ellenére a Sintra vízszűrő kancsók használata ugyanolyan kényelmes, mint kisebb társaié. Ergonomikus és erőteljes fogója segítségével könnyű megtartani, a csúszásgátlóval ellátott talp pedig stabilitást kölcsönöz a kancsónak.

  Manuális szűrőcsere emlékeztető
  A szűrőket ajánlott havonta cserélni (kb. 80-90 töltést követően), ehhez nyújt segítséget a manuális emlékeztető: segítségével beállíthatja a csere hónapját és napját.

  Kényelmes feltöltés
  A nyitott fedéllel ellátott kancsót tartsa a csap alá és máris felöltheti vízzel. 1-2 perc elteltével máris használhatja a tiszta vizet a főzéshez.

   Az Unimax vízszűrő filterek ideálisak főzéshez. Azok számára ajánljuk, akik rendszeresen főznek szűrt vízzel, illetve a család minden tagja szűrt vizet fogyaszt. Egy Unimax szűrővel 150-200 liter víz szűrhető. A tapasztalatok szerint egy Unimax filter 1 hónapra elegendő.

  Egyedi technológia
  Az Unimax filter a leghatékonyabban tisztítja meg a vizet a mechanikus és organikus szennyeződésektől.
  Szűrőágy:A tiszta víz titka a szűrőágyban rejlik: az ioncserélő gyanta megfelelően rögzíti a magnézium és kálcium sókat, mely vegyületek segítik a vízkő lecsapódását. Így lesz a víz lágy, így menekülnek meg a konyhai gépek a vízkőtől, és így kerülhető el a tea felületén úszó üledék képződése. A szűrőágyban található aktív szén nyeli el az összes szennyzeődést és klórt.
  A szűrő működése: A speciálisan kialakított forma segíti elő, hogy a víz szűrés közben cirkuláljon, tehát minél hosszabb ideig értintkezzen a szűrő alkotó elemeivel. A szűrő aljának mikroporózus szerkezete növeli a hidrosztatikai nyomást és meggyorsítja a víz tisztulásának folyamatát.
  Univerzális szűrő: Az Unimax filter kialakítása lehetővé teszi, hogy bármilyen más gyártó készülékében használhassa a szűrőt.
  Teljes kapacitás: 4l
  Szűrt víz: 1,8l
  Kialakítás: Helykímélő, a legtöbb hűtőszekrény ajtajába illeszkedik.
  Töltés: Egyszerűen használható betöltőnyílás manuális emlékeztetővel.
  Szűrőbetét: 1db Unimax

 • Szállítási idő
  1 munkanap
  Szállítási költség
  1300 FT
  Gyártó
  Formaster
  Garancia
  2 év
  Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  428171
  Tömeg
  1 kg/db
Webáruház készítés