Új jelszó kérése
Termék részletek


G21 Mexico BBQ Premium line gázgrill, 7 égőfej + nyomáscsökkentő

Raktárkészlet: NINCS
G21 Mexico BBQ Premium line gázgrill, 7 égőfej + nyomáscsökkentő
203 150 Ft

 • A termék leírása :
  A G21 Mexico BBQ Premium Line gázgrill Flame Tamer funkcióval, 6 rozsdamentes acél főégővel + egy oldalsó égő elektromos gyújtással és gázszabályzóval rendelkezik.

  A grillpartik manapság nagyon népszerűek. A klasszikus fával vagy szénnel működő grillek mellett keresettek még a gázgrillek, mert nagyon modernek és használatuk roppant praktikus. A kerti gázgrillekkel még a kezdők is kiváló ételeket tudnak készíteni. Elég csatlakoztatni egy gázpalackot és a szerkezet máris készen áll a használatra. Szintén hasznos tulajdonsága, hogy a grillezés végeztével nem kell eltakarítani a hamut és a megmaradt fa- és szénmaradványokat.

  A G21 Mexico BBQ Premium Line gázgrill könnyen mozgatható 2 kisebb és 2 nagyobb keréknek köszönhetően. A fedélbe épített hőmérővel rendelkezik, melynek segítségével könnyen ellenőrizhető a megfelelő hőmérséklet. A grill egy csuklós fedéllel rendelkezik, mely lefedi az összeg égőt, továbbá az oldalán polcokkal a munka megkönnyítéséhez. A bal polc alatt egy tárolóedény van, amibe beleteheti pl. az előre bepácolt húst. A jobb polc alatt van az oldalsó égő. Az ajtók rozsdamentes acélból készültek.

  Flame Tamer rendszer
  Közvetlenül az égők felett egy fém profil van, ami megakadályozza a zsír lefolyását a lángokba. Ugyanakkor megakadályozza, hogy a rács csak közvetlenül az égő felett melegedjen át, így egyenletes sütést biztosít az egész rács felületén. A keletkezett zsír pedig lefolyik a grill oldalán az aljában elhelyezett gyűjtőtartályba.

  Most ingyenesen egy nyomáscsökkentőt adunk ajándékba.

  Jellemzés:
  Fő égő: 6
  Oldalsó égő: 1
  Teljesítmény: 18,9 kW / h Méretek:
  Grillezési felület: 94,5 x 44 cm
  A grill méretei 164,5 x 54,5 x 115 cm
  Tartalom: kerti gázgrill nyomáscsökkentő

 • Gyártó
  PENTA
  Garancia
  2 év
  Várható szállítási idő
  1 hét
  Raktárkészlet
  NINCS
  Cikkszám
  289261
  Tömeg
  44 kg/db
Webáruház készítés