Új jelszó kérése
Termék részletek


G21 Texas BBQ gázgrill, 3 égőfej + ajándék nyomáscsökkentő

Raktárkészlet: NINCS
G21 Texas BBQ gázgrill, 3 égőfej + ajándék nyomáscsökkentő
67 650 Ft
 • A termék leírása :
  G21 Texas BBQ gázgrill
  A grillezés és a grill partyk szervezése az utóbbi időben egyre nagyobb népszerűségnek örvend. A klasszikus szénnel való grillezés mellett a gázzal történő grillezés is egyre elterjedtebb, ami talán annak köszönhető, hogy van pár kétségbevonhatatlan előnye a többi típussal szemben. A gázgrill egyszerű használatának köszönhetően az ételek elkészítése gyerekjáték bárki számára. Elég csatlakoztatni a gázpalackot és a grill máris készen áll a használatra - nem kell küszködni a gyújtással és nincs hosszas várakozás. A grillezés során nem keletkezik hamu, sem parázs és nem kell bajlódni a szénmaradék eltávolításával sem. A kevésbé tapasztaltak számára pedig nagy segítség lehet a teljesítményszabályozó funkció.

  A G21 Texas kerti gázgrill rendelkezik az ún. Flame Tamer funkcióval. A Flame Tamer funkció: közvetlenül az égőfejek fölé elhelyezett fémprofil megakadályozza, hogy a zsír a lángok közé csepegjen. Biztosítja továbbá hogy a grillrács ne csak a lángokhoz közeli pontokon, hanem egyenletesen melegedjen fel. A húsokból esetlegesen kicsepegő zsír lefolyik a grill falán és a grill aljában elhelyezett gyűjtőedénybe csepeg.

  Müködtetését három rozsdamentes acél égőfej biztosítja piezoelektromos gyújtással és gázszabályozással, maximális teljesítmény 3,15 kW.

  A grill mobilis (van 2 kereke), továbbá hőmérővel, felhajtható grillfedővel és fa polcokkal rendelkezik mindkét oldalon. A csomag tartalmaz egy nyomáscsökkentőt és egy tömlőt, mellyel csatlakozni lehet a gázpalackhoz.

  Műszaki adatok:
  Égőfej: 3x
  Zsanéros fedél: igen
  Hőmérő: igen
  Mozgatható: igen
  Piezoelektromos gyújtás: igen
  Grillezési tér: 53 x 40 cm
  Teljes méret: 127 x 56 x 105 cm
  Összteljesítmény: 9,45 kW / h
  Súly: 26 kg

  Gázgrill egy modern és nagyon praktikus megoldás, melynek köszönhetően bárki megtapasztalhatja a grillezés varázsát.

 • Gyártó
  PENTA
  Garancia
  2 év
  Várható szállítási idő
  1 hét
  Raktárkészlet
  NINCS
  Cikkszám
  280907
  Tömeg
  26 kg/db
Webáruház készítés