Új jelszó kérése
Termék részletek


FG electronics Lassú főző FS-705

Raktárkészlet: NINCS
FG electronics Lassú főző FS-705
20 955 Ft
Az elektromos rotyogtató - lassú főző jellemzői:
kivehető kerámia főzőedény, tálalásra is alkalmas
lassú, de alapos főzés
kis fogyasztás: csak 270 W-os
6,5 literes űrtartalom
3 fokozat
egyszerű használat
könnyen tisztítható
felügyelet nélküli főzés
ovális forma
 • Sok olyan ételt ismerünk, melyek akkor lesznek igazán finomak, ha lassú tűzön, sokáig főzzük őket. Gondoljunk csak egy tyúkhúslevesre, egy marhapörköltre, vagy az olyan egytálételekre, mint például egy babgulyás, egy sólet és azokra a többféle húst és sok zöldséget tartalmazó finomságokra, amelyeknek hosszú főzési időre van szükségük (pl. a „bosnyák fazék” néven ismert egytálétel).
  Az ilyen ételek elkészítésében jelent igen nagy segítséget az FS-705-ös lassú főző, "slow cooker", azaz a rotyogtató fazék: akár egész napon át főzhetjük benne az ételünket viszonylag alacsony hőmérsékleten anélkül, hogy odaégetnénk, hiszen a készülék körben, oldalról melegíti a kerámia főzőedényt.

  Elektromos rotyogtató - lassú főző - slow cooker

  Az FS-705 rotyogtatóval igazán finom ételeket főzhetünk anélkül, hogy ott állnánk mellette, és állandóan kavargatnánk a benne levő anyagot. Alacsony áramfogyasztása miatt ráadásul ez egy igen takarékos készülék, hiszen teljesítménye csupán 320 W! Ez elegendő ahhoz, hogy folyamatosan lassú forrásban tartsa az ételt.
  Igaz, hogy a lassú főzőben való főzés sokáig tart, de Önnek nem kell állandóan az étel mellett állnia, és ellenőriznie a főzés folyamatát! Sőt, minél ritkábban emelgeti a készülék fedőjét, annál jobb, hiszen a fedő leemelésekor hő távozik az edényből, ami tovább lassítja a főzést. Csak akkor emelje le a fedőt, amikor tényleg szükséges: ha le kell ellenőriznie azt, hogy kell-e vizet öntenie az ételhez, vagy ha az étel ízesítését szeretné korrigálni!
  Nincs szükség arra, hogy kavargassa a rotyogó ételt! Nem fog odaégni!

  A lassú főzőben a legtöbb alapanyag egyszerre bekészíthető az edénybe, így kevesebbet kell mosogatni. Az ételek sokkal egészségesebbek, ízletesebbek, zamatosabbak és puhábbak lesznek a Slow Cooker-ben főzve.

  A lassú főzőben anélkül lágyulnak a húsok kötőszövetei, hogy az izmok megkeményednének. A lassú főzés során a zöldségek, húsok sokkal egészségesebbek maradnak.

  A lassú főzőben egy edényben elkészítheti, tárolhatja, majd újramelegíheti az ételt!

 • Szállítási idő
  5 munkanap
  Szállítási költség
  1500 Ft
  Gyártó
  FG electronics
  Garancia
  1 év
  Raktárkészlet
  NINCS
  Cikkszám
  214367
  Tömeg
  7 kg/db
Webáruház készítés