Új jelszó kérése
Termék részletek


G21 BBQ gömb grill

Raktárkészlet: NINCS
G21 BBQ gömb grill
29 790 Ft
 • A stabil acélszerkezet biztosítja, hogy a grill ne boruljon fel. Az egész konstrukció aprólékosan megmunkált felület, mely lényegesen megkönnyíti karbantartását. A grill alján található praktikus kosárkába elhelyezheti grillező eszközeit, egy vízzel teli üveget és sok más hasznos kiegészítőt a kényelmes grillezéshez. Át kell helyeznie a grilljét? Semmi probléma, hiszen a görgős kerekeknek köszönhetően könnyen és kényelmesen helyezheti át grilljét egyik helyről a másikra.

  Mi lesz a hamuval?

  A hamut összegyűjtő nagy tároló szuper segítőtárs a grill egyszerű tisztításához. A hamutartó kiürítése csak pár másodpercet vesz igénybe. Fogja meg a tárolót a fülénél, biztosítsa ki, borítsa ki a hamut, majd tegye vissza a helyére. Így megelőzi, hogy összepiszkolja a kezét, vagy a grilljét.

  A fedő speciálisan lett kialakítva, hogy felnyitása után ne kelljen tartania a kezével. A praktikus pánt megtartja a fedőt nyitott állapotában, így nem kell megválnia kedvenc sörétől a hús megfordítása közben sem.

  Már bepácolta a húst? Tökéletes, akkor gyújtsa be a szenet, hívja meg barátait, és élvezzék a grillezett hús, kolbász, sajt és zöldségek nagyszerű ízét bármikor a grillszezon alatt.

  Paraméterek:
  A grillező terület méretei: 2 250 cm2, átmérő 53,5 cm
  A tároló rács méretei: 29 x 41 cm
  Szén rostély átmérője: 39 cm
  A grill méretei: 54 x 92 x 57 cm
  Súly: 11,5 kg
  Két fogantyú
  Futókerekek
  Zárófedél pántta
  Tároló rostély az étel melegen tartására
  Nagy eltávolítható tároló a hamunak

 • Gyártó
  PENTA
  Garancia
  2 év
  Várható szállítási idő
  1 hét
  Raktárkészlet
  NINCS
  Cikkszám
  106263
  Tömeg
  12 kg/db
Webáruház készítés