Új jelszó kérése
Termék részletek


Gardena Classic 3500/4E háztartási automata szivattyú

Raktárkészlet: NINCS
Gardena Classic 3500/4E háztartási automata szivattyú
74 990 Ft
Nincs raktáron
• Teljesítmény: 800 W
• Max. szállított vízmennyiség: 3500 l/h
• Max nyomás: 4 bar
• Max. önfelszívás: 7 m
 • Jellemzők

  Öt év meghosszabbított szavatosság regisztrációt követően

  A GARDENA öt év plusz szavatosságot nyújt, ha regisztrál a www.gardena.com/registration oldalon a vásárlástól számított három hónapon belül. Részletek a linken illetve a termékhez csomagolt használati útmutatón. A kapcsolódó jogok korlátozás nélkül alkalmazhatók. A kopó alkatrészekre, akkumulátorokra és töltőkre nem vonatkozik.


  Gazdaságos és hatékony

  Az intelligens vezérlés szükség esetén aktiválja a szivattyút, majd automatikusan kikapcsolja. Teljesen automatikus, energiatakarékos és kényelmes.


  Időjárásálló ház

  A kerti öntözéshez praktikus: a szivattyú a vízvédett háznak köszönhetően károsodás nélkül kint hagyható a szabad ég alatt.


  Optimális szivattyú teljesítmény

  A szivattyú integrált visszacsapószelepe könnyű kezelést és gyors üzembe helyezést biztosít. Az optimális szívási folyamat biztosítja, hogy a víz akár 7 méteres mélységből is szivattyúzható néhány másodperc alatt. Ez a teljesítmény kisebb házakhoz és kertekhez ideális.


  Egyszerű hibaelhárítás

  A lehetséges hibák gyorsan felderíthetők különböző LED-es villogó fényjelzések által.


  Halk üzemelés

  A gumi lábak garantálják, a szivattyú stabilitását, és kis zajjal és rezgéssel járó működését.

  Termékleírás

  Alapmodell a kényelmes, egyszerű vízellátáshoz

  Háztartási automata szivattyúval pénzt takaríthat meg és védi környezetét. Használja fel az ingyenes eső- vagy kútvizet a kert öntözéséhez, vécéöblítéshez, a mosógép üzemeltetéséhez a házban. A robusztus háztartási automata szivattyú beépített elektronikus nyomáskapcsolója vízvétel esetén automatikusan be, majd utána újra kikapcsolja a szivattyút.
  A kompakt GARDENA Classic 3500/4E háztartási automata szivattyú 800 W névleges teljesítménnyel, maximum 3500 l/h szállítási teljesítménnyel és 4,0 bar maximális nyomással mobil és fix használatra egyaránt kiválóan alkalmas, ahol csak szükség van rá. Használata egyszerű, problémamentes és kényelmes. Ergonomikus hordozó fogantyújával könnyen szállítható, egy gombbal működésbe hozható és máris használhatja a funkciókat. Ez a gyors, egyszerű üzemeltetés az innovatív beépített ellenőrző szelepnek köszönhető, ami a gyors felszívást garantálja.
  Még egy másik tulajdonsága is fokozza a kényelmet. Az innovatív, beépített kis vízmennyiség program akkor is problémamentes működést biztosít, amikor kis szállítási vízmennyiségre van szükség, például modern mosógépekhez vagy csepegtető öntözéshez.
  Ez a szivattyú hibadiagnosztikai rendszerrel is fel van szerelve. Ezáltal a legkisebb meghibásodást is például egy csepegő csapból eredően, vagy szivárgó WC-tartály miatt, vagy a szívó oldal problémáit egyértelműen kijelzi. Különböző időközökben felvillanó LED fények jelzik a különféle problémát. A hiba azonosításával, azonnal a hiba forrásánál lehet elhárítani. A szárazüzem elleni védelem megakadályozza a szivattyú károsodását, ha a szállítandó közeg kimarad. A nagy teljesítmény és a halk működés érdekében a szivattyú kiváló minőségű anyagból készült. A túlmelegedés ellen védett, karbantartást nem igénylő kondenzátoros motor sugárszivattyú-rendszere azonnal hatékonyan szivattyúzza a vizet az igényelt helyre. A nagy betöltőnyílás megkönnyíti a szivattyú feltöltését üzembe helyezés előtt. A gumitalpak stabilitást, valamint zaj- és rezgéscsillapított működést biztosítanak. Nagy térfogatú, finomhálós szűrő került beépítésre a háztartási automata szivattyúba a szennyeződés és homok elleni védelem érdekében. Gyakorlatilag külső előszűrőre nincs szükség. Fagyveszély esetén a háztartási automata a vízleeresztő csavarral könnyen vízteleníthető. A QR kód a szivattyún részletes információkhoz irányít, valamint egy videót is láthat a termék tulajdonságairól és a háztartási automata szivattyúk előnyeiről. Ezen túlmenően további videók tekinthetők meg a problémamentes szivattyúzásról, a helyes tárolásról, értékes információkat kaphat a lehetséges problémákról. Ezáltal átfogó tájékoztatást nyerhet a hosszú, hibátlan üzemeltetéshez.
  Műszaki adatok
  Teljesítmény 800 W
  Max. szállított vízmennyiség 3500 l/h
  Max nyomás 4 bar
  Max. önfelszívás 7 m
  Max. szállítási magasság head 40 m
  Folyadék max. hőmérséklete 35 °C
  Súly 8.3 kg
  Kábel hossza 1.5 m
  Tápkábel típusa H07 RNF
  Elektromos védelmi osztály IP X4
  Termék mérete, hossz 44 cm
  Termék mérete, szélesség 20 cm
  Termék mérete, magasság 30 cm
 • Szállítási idő
  1 munkanap
  Szállítási költség
  1200 FT
  Gyártó
  Gardena
  Garancia
  3 év
  Raktárkészlet
  NINCS
  Cikkszám
  075-155720
  Tömeg
  9 kg/db
Webáruház készítés