Új jelszó kérése
Új jelszó kérése

Termékek


Philips HD8831/09 Automata eszpresszó kávéfőző
Philips HD8831/09 Automata eszpresszó kávéfőző

Tökéletes eszpresszót készíthet friss kávészemekből a 100%-ban kerámiából készült őrlőbetéteknek köszönhetően. Az intuitív kijelző segítségével pedig könnyen kiválaszthatja a kávé erősségét, hőmérsékletét és hosszát. A klasszikus tejhabosítónak köszönhetően a forró tejhabot pontosan az ízlésének megfelelően készítheti el.


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés
1
Fehér Nóra
2016.09.14 15:55
Röviden: Kompakt kis gép, remek kávét lehet vele varázsolni!

Bővebben pár megjegyzés:

Kezelhetőség: Bár a beüzemelés nekem okozott egy kis fejtörést, amit a használati utasítás hiányosságainak számlájára írok, utána a gép kezelése simán, gördülékenyen, egyszerűen ment. Egyetlen fura dolog volt számomra, hogy a víztartály a bal oldalon volt. Valószínűleg azért zavart, mert én szinte mindent jobb kézzel csinálok, így nem állt teljesen kézre, továbbá indokolatlanul magasan van rajta a max jelzés, ha addig töltöm meg tuti, hogy előbb-utóbb az egészet a gépbe borítom. Ezen kívül még az alsó tálca ürítése volt kissé nehézkes, ha nem elég gyakran szedtem ki, bizony próbára tette az egyensúlyozó képességem. A gombok viszont egyértelműek, nagyon könnyen választható a típus (eszpresszó vagy hosszú kávé) illetve a kávé erőssége is, a menüben való lépkedés szintén. A gép minden be és kikapcsoláskor magától tisztítja a "kiöntőt", ez extrém kényelmes, és jó érzést ad, hogy tudod, a csészédbe már csak a színtiszta aroma és íz kerül.

A kávé minősége: Kifogástalan, pont olyan, mintha a kedvenc kávézómban egy profi barista készítette volna, pedig csak egy gombnyomás. Hosszú évek kotyogós kávéi után instant függést okoz, mostantól már itthon is csak ilyen, pont eléggé krémes és intenzív ízt szeretnék. Körülbelül a tizedik főzésnél jött ki, mit tud valóban a gép, (ezt a leírásban is említik) akkor győzött meg igazán, hogy hozza az elvárt minőségi fölényt a pár tízezer forintos gépekhez képest.

Komfort és esztétika: A kávé kiválasztásnál nem csak az erősséget, de azt is kiválaszthatod, milyen finomra őrölje a kávét a gép. De most jön az extra, mert a gép mindezt meg is jegyzi és tárolja, mint a te személyre szabott tökéletes kávéd, ami még rádob egy pluszt az egyébként is hibátlan kávéélményre. A gép mindemellett még mutatós is, minőségi anyagokból van összerakva, és méretre is egész kompakt, a mi kis konyhánkban igazi dísz volt.

Előnyök: -
Hátrányok: -
Webáruház készítés