Új jelszó kérése
Termék részletek


Worx Landroid M 700 WR142E robotfűnyíró

Raktárkészlet: NINCS
Worx Landroid M 700 WR142E robotfűnyíró
359 990 Ft
Nincs raktáron
 • Hatékony robotfűnyíró legfeljebb 700 m2 gyepfelületekre
 • A szabadalmazott AIA navigációs technológiának köszönhetően nehéz gyepfelületekre is alkalmas
 • A fűnyírási folyamatok automatikus és intelligens megtervezése
 • CutToEdge szegélynyíró funkció a szegélyek lenyírásához
 • Az akadály- és biztonsági érzékelők megbízható működést tesznek lehetővé
 • WLAN- és okosotthon-kompatibilis app-vezérlés lehetséges
 • A Worx PowerShare akkumulátorplatformhoz tartozó akkumulátorral
 • A Worx Landroid M700 robotfűnyírót olyan innovatív technológiák jellemzik, amelyek teljesen önálló fűnyírást tesznek lehetővé. 18 cm-es vágásszélességével legfeljebb 700 négyzetméteres területekhez alkalmas. 3 pengés mulcsozó rendszerrel rendelkezik, és egy app segítségével kényelmesen irányítható. A robotfűnyíró WLAN- és okosotthon-, például Alexa- és Google Home-kompatibilis.

  Tanulékony robot és intelligens AIA navigáció
  Az AIA technológiának köszönhetően a Landroid önállóan és hatékonyan nyírja a füvet. Ön előprogramozza a robotfűnyírót, az pedig önállóan megtalálja a gyepet. Még a szűk, zegzugos felületek és a 35%-os emelkedők sem jelentenek számára problémát. Az AIA navigációs technológiának köszönhetően a robotfűnyíró folyamatosan tanul és növeli teljesítményét. Ennek az intelligens technológiának köszönhetően nem tesz fölösleges kerülőutakat és a Landroid bármelyik másik robotfűnyírónál gyorsabban végzi el a munkát. Ha töltésre van szüksége, automatikusan visszamegy a töltőállomásra és oldalról rácsatlakozik.

  Biztonsági és esőérzékelők
  Az ütközésérzékelő rendszer felismeri és kikerüli az akadályokat. Ezzel elkerülhető a robotfűnyíró vagy a bútorok összekarcolódása. Ha Ön megemeli a robotfűnyírót, az előre és hátra forgó kések leállnak, védve ezzel a sérülésektől. A robotfűnyíró ugyan időjárásálló, de ha esik az eső, megszakítja a munkát. Ha elered az eső, visszatér a töltőállomáshoz, és akkor folytatja a munkát, amikor a fű már teljesen megszáradt.

  CutToEdge
  A Landroid robotfűnyírónak köszönhetően nincs többé szükség fáradságos szegélynyírásra. A CutToEdge funkcióval ugyanis a robotfűnyíró egészen a gyepszegélyig levágja a füvet. Ennek köszönhetően a vágás hossza egyenletes és a gyepszegély is le van nyírva.

  A legmodernebb technológiájú robotfűnyíró
  Egyszerű, mobil kezelés app és az okostelefon-asszisztens segítségével. Irányítsa játszi könnyedséggel Landroid robotját, és csatlakoztassa okosotthon-rendszeréhez. A kezelőfelület egy LED-es kijelző, amely intuitív módon kezelhető. PIN-kód vagy AppLock zár segítségével lopás elleni is megvédheti a Landroidot.

  Alakítsa ki tökéletes Landroidját
  Mindegyik modell szabadon, a felhasználó saját igényeinek és kívánságainak megfelelően, egyedileg konfigurálható. A Landroidhoz 5 különféle kiegészítő modul kapható, melyek különféle igényeknek tesznek eleget: ACS Anti-Collison az akadályok kikerüléséhez, Find my Landroid a helymeghatározáshoz és a lopás elleni védelemhez, Off Limits kis felületek elhatárolásához, Radio Link a jobb WLAN-vételhez és Voice Control a beszéd által történő vezérléshez.

  Akkumulátoros üzemelés a Worx PowerShare platformhoz tartozó akkumulátorral
  A Worx Landroid egy teljesen automata robotfűnyíró és a Worx PowerShare akkumulátorhoz tartozó, 20 V-os akkumulátorral működik. Az akkumulátor az összes többi Worx 20 V-os akkumulátorral működő készülékkel is használható. Ez nagyon rugalmas megoldás, mert így Önnek nem kell egy teljesítményosztályhoz több akkumulátort is megvásárolnia.

  Tartalom
  Worx Landroid M700 robotfűnyíró
  20 V PowerShare akkumulátor
  Töltőállomás
  Tápegység hosszabbítókábele
  150 m határoló vezeték
  9 db kés és csavarok
  210 db cövek

   

  Müszaki adatok

  Termékjellemzők
  Akkumulátor-teljesítmény: 20/4 V/Ah
  Vágásszélesség: 18 cm
  Ajánlott terület: Akár 700 m²-ig
  Maximális emelkedés: 35 %
  Vágásmagasság fokozatok: 4 fokozatban
  Minimális vágásmagasság: 30 mm
  Maximális vágásmagasság: 60 mm
 • Szállítási idő
  3 munkanap
  Szállítási költség
  1200 FT
  Raktárkészlet
  NINCS
  Cikkszám
  073-4166872
  Tömeg
  9 kg/db
Webáruház készítés