Új jelszó kérése
Termék részletek


Wolfcraft VLC 800 vinil- és laminátvágó

Raktárkészlet: NINCS
Wolfcraft VLC 800 vinil- és laminátvágó
35 490 Ft
  • Minden lamináttípus gyors és biztonságos vágásához (lépészajcsökkentő réteggel rendelkezőkhöz is) 11 mm-es vastagságig és 465 mm-es szélességig
  • Öntapadó és kapcsos vinil panelekhez

  A Wolfcraft VLC 800 vinil- és laminátvágó speciális pengegeometriájának köszönhetően gyors és csekély erőkifejtést igénylő vágást tesz lehetővé. A dekoroldal, valamint a csapok és hornyok károsítása nélküli, pontos vágásképet eredményez. A fogazott vágóél már az első pengeérintkezés során biztosan rögzíti a munkadarabot. Ezenkívül része egy bevonattal ellátott penge az öntapadós vinil panelek gyors vágásához, egy praktikus párhuzamvezető 55 mm széles csíkvágáshoz, amely bal és jobb oldalra is felszerelhető, valamint a biztos állásról gondoskodó csúszásgátló talp.

  A vinil- és laminátvágóval jóval biztonságosabban vághat, mint szikével. Szintén meggyőző, hogy por- és zajmentes munkát tesz lehetővé, és a kiváló minőségű alumíniumnak köszönhetően könnyű és stabil kivitelű. A vágókarnál található leszorító folyamatos, akadálytalan hosszanti vágásokról gondoskodik.

 • Szállítási idő
  3 munkanap
  Szállítási költség
  1200 FT
  Raktárkészlet
  NINCS
  Cikkszám
  04-6939000
  Tömeg
  4 kg/db
Webáruház készítés