Új jelszó kérése
Termék részletek


Vileda Turbo pedálos felmosó szett

Raktárkészlet: NINCS
Vileda Turbo pedálos felmosó szett
14 990 Ft

A Vileda Turbo pedálos felmosó szett segítségével gyors és fáradságmentes a takarítás. Lábbal hajtható csavaró kosárral rendelkezik, mely megkönnyíti a takarítást és még a keze is szárazon marad!

 • A termék jellemzői


  1. Erőfeszítés nélkül

  Csak mártsa a felmosót a vízbe, majd helyezze a csavarókosárba, és lépjen a pedálra. Tartsa lazán a nyelet! A csavarókosár megpörgeti a felmosót, így az automatikusan kicsavarja a fejet. A kezek szárazak és tiszták maradnak, a felmosás pedig könnyebb, mint valaha.

  2. Mikroszálas felmosó fej

  A pedálos felmosót bármilyen felületen használhatja. Ugyanúgy hatékonyan tisztítja meg a konyhában a járólapot, mint a hálószobában található fa padlót. Nem kell cserélni a fejet az egyes helyiségek között.

  3. Kifröccsenés elleni védelem

  Ruháinak védelmében a pedálos vödrön kialakítottunk egy felső peremet, hogy a víz a mop kicsavarásakor ne loccsanjon ki könnyen.

  Nedvesség szabályozása

  A felmosó fej nedvességtartalma könnyen az adott padlóhoz igazítható: minél többször lenyomja a pedált, annál szárazabb lesz a felmosó. Nem kell hajolgatni vagy egyéb kényelmetlen testhelyzetet felvenni.

  Egyszerű használat

  A vödrön található hosszanti fül kényelmes fogást biztosít. Ezen található egy nyélrögzítő is, amibe megálláskor bepattinthatjuk a nyelet, így az nem dől el. A vödör kiöntőnyílása praktikus megoldás a takarítás végén.

  Mosógépben mosható

  Vegye le a felmosó fejet, és egyszerűen mossa ki mosógépben 60 °C-on! Így nem csak pénzt takaríthat meg, de kevesebb szemetet termel, és védi a környezetet.

  Teleszkópos nyél

  A felmosónak teleszkópos nyele van, amelynek hossza 85-130 cm között állítható, így illeszkedik az ön igényeihez. Ezzel segíti a helyes testtartást, és megelőzi a hátfájást.

  Sarkok tisztítása

  A bútorok közelében lévő nehezen elérhető sarkok nem jelentenek többé problémát, mert a háromszög alakú felmosófejjel könnyedén kitakaríthatók.

  Felmosás a bútorok alatt

  A felmosó fej 360°-ban elforgó illesztése lehetővé teszi a bútorok alatti területek egyszerű kitakarítását.

  Bármilyen felületen használható

  A mikroszálas felmosó bármilyen kemény felületen használható, például kő-, csempe és laminált padló vagy akár valódi keményfapadló.

 • Szállítási idő
  3 munkanap
  Szállítási költség
  1200 FT
  Gyártó
  Vileda
  Garancia
  1 év
  Raktárkészlet
  NINCS
  Cikkszám
  12-1001510
  Tömeg
  3 kg/db
Webáruház készítés