Új jelszó kérése
Termék részletek


Vileda Mixer 3 toronyszárító, ruhaszárító állvány

Raktárkészlet: NINCS
Vileda Mixer 3 toronyszárító, ruhaszárító állvány
 • Vileda Mixer 3 toronyszárító, ruhaszárító állvány
12 990 Ft
Nincs raktáron

Ennek a toronyszárítónak kivételesen nagy a teljes szárítási felülete: 30 méter. Mindez csak kis alapterületet igényel, így ezt a ruhaszárítót akár a zuhanyzóba is be lehet rakni! Használható teljesen vagy félig nyitott helyzetben is.

 • A termék jellemzői


  1. 30 méter szárítási felület

  Ez a tornyszárító összesen 30 méter szárítási felületet kínál, amely lehetővé teszi, hogy kis alapterületen sok ruhaneműt ki lehessen teregetni.

  2. Rugalmas megoldás

  A toronyszárító közepén egy különleges toldalék van, ezáltal használható teljesen nyitott állapotban, vagy félig összecsukva, hogy kisebb helyet foglaljon. A falnak vagy a radiátornak is lehet támasztani, hogy kihasználja az utóbbi által termelt hőt, így csökkentve a száradási időt.

  3. 6 önálló szárítórács

  A hat független rácsnak köszönhetően ez a háromszintes toronyszárító változatos szárítási lehetőségeket kínál. Ez különösen jól jön hosszú ruhaneműknél, vagy ha laposan kiterítve szárítunk valamit. Csak ki kell nyitni, vagy össze kell csukni a szárítót az igényeink szerint.

   

  FŐBB ELŐNYEI

  Könnyen mozgatható

  A toronyszárítónak apró kerekei vannak, amelyek lehetővé teszik a könnyű mozgatást.

  Extra zoknitartó

  A többszintes ruhaszárító kiegészítő eleme lehetővé teszi a zoknik és egyéb kis ruhaneműk gyors, ruhacsíptetők nélküli teregetését.

  Rugalmas szárítási kapacitás

  A szárítón található különleges csuklónak köszönhetően adott esetben csak a felét is lehet használni, összehajtható. Kevesebb helyet foglal, és könnyen tárolható.
 • Szállítási idő
  3 munkanap
  Szállítási költség
  2000 FT
  Gyártó
  Vileda
  Garancia
  3 év
  Raktárkészlet
  NINCS
  Cikkszám
  12-157244
  Tömeg
  4 kg/db
Webáruház készítés