Új jelszó kérése
Termék részletek


Vileda King ruhaszárító

Raktárkészlet: NINCS
Vileda King ruhaszárító
11 500 Ft
Nincs raktáron

A Vileda King egy stabil és biztonságos beltéri ruhaszárító, mely alumíniumból és acélból készült. A maximum 20 méter szárítási felületével a ruhaszárító hatalmas segítséget nyújt a mindennapi mosásnál.

 • 1. Nagy átmérőjű (XXL) huzalok

  Ez a ruhaszárító vastag, csőszerű huzalokkal rendelkezik, melyek kevesebb nyomot hagynak a ruhán.

  2. Masszív és stabil

  Az acélból készült keretnek köszönhetően ez a ruhaszárító kategótiájának az egyik legmegbízhatóbb és legmasszívabb darabja. Az acél tartólábak nagy stabilitást és szilárdságot biztosítanak neki.

  3. Összehajtható szárnyak

  Ha nagyobb szárítási felületre van szüksége, nyissa ki a két oldalsó szárnyat, majd egyszerűen hajtsa be őket, ha ismét kevesebb helyre van szüksége!

  A vastag, csőszerű huzaloknak köszönhetően a Vileda King ruhaszárító kevesebb nyomot hagy a ruhán szárítás közben, így lerövidíti a vasalási időt. Hely és mobilitás: ez a ruhaszárítókkal szembeni két legfontosabb elvárásunk. Miután kimostuk a ruhákat, természetesen jó lenne egy gyors és hatékony ruhaszárítási módszer, anélkül, hogy problémát okozna a szárító elhelyezése, vagy ide-oda mozgatása. Szerencsére, a Vileda King asztallábú ruhaszárító tökéletes megoldás ezekre a problémákra. Ennek a ruhaszárítónak két összecsukható szárnya van, amellyel összesen 20 méter szárítási felületet kínálnak. Emellett, ez a ruhaszárító könnyen mozgatható egyik helyről a másikra. Az alsó lábakon görgők találhatók, amelyek lehetővé teszik a könnyű áthelyezést és szállítást, még akkor is, ha a ruhaszárító tele van ruhaneművel. Attól függően, hogy mekkora a helyigény, szabadon elhelyezheti a fürdőszobában, a konyhában, a mosókonyhában, vagy - ha az időjárás megengedi - akár az erkélyen is. A tartólábaknak köszönhetően biztonságosan és stabilan áll minden keménypadlón, mint például, laminált-, kőpadló vagy járólap. A lábak ki vannak támasztva, ezáltal megakadályozva a véletlenszerű összecsukódást. A Vileda King ruhaszárító alkalmas bármilyen ruha - például, ingek, nadrágok, sportruházat, munkaruházat, utcai ruházat - szárítására. Vásárolja meg Ön is a Vileda King összecsukható ruhaszárítót, mellyel időt spórolhat meg.

  Vastag huzalokkal kevesebb gyűrődés

  A ruhanemű felfekszik a csőszerű alumínium huzalokra, ezáltal kevesebb gyűrődést hagy maga után.

  Extra zoknitartó

  A King ruhaszárító extra kiegészítővel rendelkezik a kisebb ruhaneműk, mint például a zoknik szárításához.

  Könnyen mozgatható

  A King ruhaszárító a két görgővel, még teljes terhelés esetén is, könnyen mozgatható.

   

 • Szállítási idő
  1 munkanap
  Szállítási költség
  2000 FT
  Gyártó
  Vileda
  Garancia
  3 év szavatosság
  Raktárkészlet
  NINCS
  Cikkszám
  VLD20213
  Tömeg
  4 kg/db
Webáruház készítés