Új jelszó kérése
Termék részletek


SodaStream JET White szódagép

Raktárkészlet: VAN
SodaStream JET White szódagép
24 765 Ft
 • Vékony és stílusos kialakítás
 • Könnyű, egygombos mechanikus működési elv
 • Működtetése nem igényel áramot, és nincs benne akkumulátor
 • Manuálisan választható szénsaverősség
 • SodaStream JET White
  A SodaStream Jet White egy mechanikus elven működő otthoni szódavíz készítő készülék. A vékony kialakításának és a SodaStream Jet egyedülálló színvilágának köszönhetően szinte minden háztartásban megállja a helyét. Működtetése rendkívül egyszerű, helyezd be CO2 patront, töltsd fel megfelelő mennyiségű vízzel a BPA mentes palackot, csavard be az üveget és már nyomhatod is a gombot. Vége a nehéz műanyag palackos vizek cipelésének. Bármikor készíthetsz friss szódavizet vagy szörpöt erőlködések nélkül.


  Könnyű, egygombos mechanikus működtetés
  A SodaStream JET White működtetése nem igényel elektromos áramot és akkumulátort sem tartalmaz. A készülék tetején elhelyezett nyomógomb segítségével tudod elkészíteni a szódavizet. Többszöri megnyomással tudod a szénsav erősségét szabályozni. A CO2 patronnal akár 60 – 80 liter szódavizet készíthetsz. (Függ az szénsav erősségétől!)


  Stabil, biztonságos működtetés
  A SodaStream JET készülékeket egy speciális műanyag talapzattal tervezték, és hasonló elven került kialakításra a szénsavasító palack is. Ennek köszönhető a használat közben tökéletes stabilitás.


  Segíts megmenteni a világot a műanyag palackoktól
  Csökkentsük együtt az egyszer használatos műanyag szennyezés hatásait. Mennyi műanyag kell még, hogy szembesüljünk a pusztításunkkal? Itt az idő, hogy változtass, a döntés a Te kezedben van!


  SodaStream Patronok
  A SodaStream szíve a gázzal töltött patron. Egy teli patronból 60-80 liter szódavíz készíthető - a szénsaverősségtől függően. Amennyiben a patron kiürült, elég egyszerűen csak kicserélni a legközelebbi csereponton. Az eredeti SodaStream patronokat a SodaStream saját gyáraiban gyártja, tölti és minden újratöltésnél minden egyes darabot technikai és biztonsági szempontból is ellenőriz. Az ellenőrzés során talált hibás darabokat a SodaStream azonnal kivonja a forgalomból, így garantálva az első osztályú minőséget és biztonságos használatot. Az eredeti SodaStream patron ismertetőjegyei a SodaStream logóval ellátott etikett a patronon és SodaStream védőfólia a szelepen.

  A csomag tartalma:

  • 1db SodaStream JET White szódagép

  • 1db BPA mentes, nyomásálló műanyag palack 0,9 liter

  • 1db 60 – 80 liter szénsavas víz előállítására alkalmas CO2 patron

 • Szállítási idő
  1 munkanap
  Szállítási költség
  1200 FT
  Gyártó
  SODASTREAM
  Garancia
  2 év
  Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  02-427174
  Tömeg
  3 kg/db
Webáruház készítés