Új jelszó kérése
Termék részletek


Pontaqua HABNEX 0,5 L - habzásgátló

Raktárkészlet: NINCS
Pontaqua HABNEX 0,5 L - habzásgátló
2 300 Ft
 • Habzásgátló folyadék medencékhez

  Pezsgőfürdőben, masszázsmedencékben alkalmazandó, hatékonyan csökkenti a kozmetikai szerek vagy egyéb anyagok okozta habzást.

  Alkalmazás: A képződött habon permetezzük szét a habzásgátlót és várjuk meg míg a hab eloszlik. Ha nem értük el a kellő hatást, rövid idő múlva a maradék habra is vigyük fel. Csak a szükséges mennyiségű vegyszert használjuk, mert túladagolás esetén olajfoltok jelenhetnek meg a víz felszínén. Tárolás eredeti csomagolásban, hűvös, száraz helyen, napfénytől védve. A keletkező hulladékvizet hígítatlanul illetve közvetlenül nem szabad a talajvízbe, felszíni vizekbe, csatornahálózatba engedni.

  Adagolási arány habzástól függően 1 mmedencevízhez adagoljon 10-100 ml habzásgátlót, majd várjon, amíg a szer jól elkeveredik. Alkalmazás után a medence azonnal használatba vehető.

  A termék közösségi fürdővízben is alkalmazható, ha a vízben egyik paraméter koncentrációja sem haladja meg a 37/1996 (X.18.) NM rendeletben előírt határértékeket.

  Figyelmeztetés: Besorolás szerint a keverék nem veszélyes, de bánjunk vele a veszélyes keverékeknek megfelelő gondossággal. Gyermekektől elzárva tartandó.

  Tartalom: alfa-oktadecil-omega-hidroxi-poliglikol-éter 1,5-1,7%

 • Szállítási idő
  4 munkanap
  Szállítási költség
  1400 Ft
  Gyártó
  PONTAQUA
  Raktárkészlet
  NINCS
  Cikkszám
  504003
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés