Új jelszó kérése
Termék részletek


Polti Vaporetto SV 440 2in1 gőzmop

Raktárkészlet: NINCS
Polti Vaporetto SV 440 2in1 gőzmop
 • Polti Vaporetto SV 440 2in1 gőzmop
49 530 Ft
 • Kettős funkciót egyesít egyetlen készülékben: gőzmop és gőztisztító akár 15 különböző felület kezelésére. Könnyű és könnyen kezelhető, megöli és eltávolítja a kórokozók és baktériumok 99,9%-át*. Friss illatot terjeszt az egész otthonba az exkluzív Frescovapor szagtalanító beépített adagolóján keresztül.

  Több felület: 15 az 1-ben

  Kettős üzemmódú gőzfelmosójával és hordozható tisztítójával akár 15 különböző felületet is megtisztít.

  Nagy Vaporforce kefe

  Az új kefe nagy gőzadagoló felülettel rendelkezik, amely lehetővé teszi a legnehezebb helyek elérését.

  Illatos otthonért

  A kefében található Frescovapor adagolónak köszönhetően a gőz összekeveredik a szagtalanítóval, és az eredmény egy illatos otthon.

  Kényelmes tisztítás

  Hordozható tisztító módban a készülék számos különböző felület tisztítását teszi lehetővé a teljes háztartási higiénia érdekében.

  Elpusztítja a baktériumok és kórokozók 99,9%-át*

  Laboratóriumi tesztek bizonyítják, hogy a Polti Vaporetto SV440_Double eltávolítja a kórokozók és baktériumok akár 99,9%-át*.

  Kényelmes kezelés

  Nem kell lehajolni és kézzel felhúzni a huzatot. Elég az anyagot a mop alá helyezni és enyhén lenyomni, a műanyag rögzítők tépőzárral rögzítik az anyagot. Enyhén lépjen a kis pedálra a hátsó oldalán, hogy levegye az anyagot.

  Kivehető víztartály

  Praktikus segéd a folyamatos vízfeltöltéshez. A tartályt kiveszi és egyszerűen feltölti vízzel, bámikor szükség van rá. Nem kell kihúzni a készüléket az áramból vagy poharat keresni és ezzel megszakítani a munkát. 

  Vízkőmentes szűrő

  A vízkőmentesítő szűrő egyszerűen cserélhető, jobb tisztítási eredményt biztosítva és meghosszabbítja a termék élettartamát.

  *A Polti Vaporetto gőzfelmosót olyan leggyakoribb baktériumokon tesztelték, mint az Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa, Aspergillus brasiliensis, Salmonella enterica. Elpusztítja a vírusok, baktériumok és baktériumok 99,9%-át.

   

Webáruház készítés