Új jelszó kérése
Termék részletek


Nerf Elite 2.0 Volt SD-1 kilövő

Raktárkészlet: NINCS
Nerf Elite 2.0 Volt SD-1 kilövő
3 990 Ft
Életkor: 8 +
 • Készülj fel a csatára a Nerf Elite 2.0 kilövőkkel, amelyeket beépített testreszabási lehetőségeik révén tetszőlegesen bővíthetsz, így helyzeti előnyre tehetsz szert a Nerf-küzdelmekben. Állíts össze a játékstratégiádnak legmegfelelőbb Nerf Elite 2.0 kilövőgyűjteményt, hogy minden küldetést rugalmasan taktikázva teljesíthess! A Nerf Elite 2.0 Volt SD-1 kilövőt 2 taktikai sínnel látták el, így minden küldetéshez vagy csatához a kellő Nerf-kiegészítőket szerelheted fel rá. A lézeres célzást bekapcsolva még rossz fényviszonyok között is jobb céllövész lehetsz. A lézersugár akár 4,5 méterre lévő célpont esetében is használható. Az egylövetű fogantyújában 2 lövedék tárolható. 6 eredeti Nerf lövedék tartozik hozzá, amellyel többször újratölthető. Akár 27 méterre is elhord. Védőszemüveg ajánlott. Elemmel működik. Védőszemüveg, elem és további kiegészítő nincs a csomagban. 


  BŐVÍTHETŐ KILÖVŐ: A kilövő a 2 taktikai sínt kihasználva minden csatához és küldetéshez megfelelő kiegészítőkkel bővíthető (nincsenek a csomagban)
  6 NERF LÖVEDÉK ÉS LÖVEDÉKTÁROLÓ TARTOZIK HOZZÁ: Az egylövetűhöz tartozó 6 eredeti Nerf lövedék kellő muníciót biztosít, beépített tárolójában pedig 2 lövedék is elfér


  LÉZERES CÉLZÁS: A lézeres célzó rendszer még gyenge fényviszonyok között is gondoskodik a pontos célra tartásról, akár 4,5 méterre lévő célpont esetében is. Elem szükséges hozzá (nincs a csomagban)


  AKÁR 27 MÉTERES HORDTÁVOLSÁG: A kilövő 27 méterre is elrepíti a lövedékeket, így minden távot áthidalhatsz

  A SZEMSÉRÜLÉS MEGELŐZÉSE ÉRDEKÉBEN:
  FIGYELMEZTETÉS: Ne célozz szem vagy arc irányába. A lőtávolságon belül tartózkodó játékosoknak és embereknek ajánlott védőszemüveget viselniük. Csak eredeti Nerf lövedékeket használj. A máshonnan származó lövedékek nem feltétlenül felelnek meg a biztonsági követelményeknek. Ne módosítsd a lövedékeket vagy a kilövőt.
  FIGYELMEZTETÉS: FULLADÁSVESZÉLY – apró darabkák keletkezhetnek. 3 év alatti gyermekeknek nem adható.
  2 db 1,5 V-os AAA méretű alkálielemmel működik (nincs a csomagban).

  Tartalma: kilövő, 6 lövedék és útmutató.

 • Szállítási idő
  1 munkanap
  Szállítási költség
  2000 FT
  Gyártó
  Hasbro
  Raktárkészlet
  NINCS
  Cikkszám
  5073202
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés